Xiaomi Mi Band 1S, Mi Band 2 i druga nosiva tehnologija na akciji na Geekbuyingu

Fotografija članka: Xiaomi Mi Band 1S, Mi Band 2 i druga nosiva tehnologija na akciji na Geekbuyingu

Ako ste namjeravali kupiti Xiaomi Mi Band 1S ili noviju Mi Band 2 pametnu narukvicu, ili pak neki od pametnih satova raznih oblika, mogućnosti i boja, možete ih sve pronaći po osjetno nižim cijenama na posebnoj akcijskoj stranici na Geekbuying webshopu.

Oglas

O svim tim pametnim narukvicama i drugim uređajima znate već puno, tako da ćemo vas samo podsjetiti na neke osnovne karakteristike. Xiaomi Mi Band 2 je vjerojatno jedna od najpoznatijih pametnih narukvica koja je globalno vrlo popularna, pronaći ćete je na . Akcija traje narednih 11 dana, točnije do 25. listopada.

Sve Xiaomi Mi Band 1S/2 pametne narukvice su kompatibilne s Android i iOS operativnim sustavima, tako da je vrlo lako možete upariti sa svojim pametnim telefonom. Vjerojatno će vam biti zanimljivija novija inačica narukvice koja ima 0,42 inčni OLED ekran s tipkom s kojom kontrolirate prikaz na ekranu.

Narukvica prati vaš svakodnevni život i pokrete, ima senzor za čitanje otkucaja srca, broji vaše korake, potrošene kalorije, kvalitetu spavanja, količinu sjedenja i slične aktivnosti. Povezujući se s vašim pametnim telefonom prikazat će i telefonske pozive, poruke, vrijeme, alarm,… na sve će vas upozoravati vibracijama.

Ugrađena je litij-polimerska baterija od 70 mAh, a koja će trajati do 20 dana do slijedećeg punjenja. Inače je napravljena od metala i plastike te je vrlo ugodna na ruci. Sve dodatne detalje o ovoj i drugim pametnim narukvicama možete pronaći na .

Odmah ispod tih narukvica imate i zgodne pakete pametnih narukvica u kojima su vam po povoljnijim cijenama ponuđene dodatne narukvice (bracelet), što je dosta zgodno. Odmah ispod se nalazi odjeljak koji su nazvali Posebna ponuda (Special Offer), a koji je kombinacija pametnih narukvica i pametnih satova, čini nam se također zanimljiva.

Posljednji dio se odnosi na pametne satove koji imaju ugrađenu SIM karticu i podržavaju 3G mreže, što je vrlo popularno na mnogim tržištima. Te pametne satove možete ali ne morate povezivati s vašim pametnim satovima jer mogu raditi kao samostalni uređaji.

Nećemo ih posebno opisivati jer je ponuda bogata, samo ćemo spomenuti neka imena kao što su odlični No.1 D5+, KingWear KW88, ZGPAX S83, IQI I2 (koji smo i testirali) i mnogi drugi. Sve ih također možete pronaći na istoj .

Svakako preporučujemo pogledati ponudu, bar vas to ništa ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.