Xiaomi Mi 7 premijerno se očekuje na MWC 2018?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 7 premijerno se očekuje na MWC 2018?

Iako ova informacija još uvijek nije službeno potvrđena, postoji velika vjerojatnost da se novi Xiaomi Mi 7, makar kao prototip, pojavi u Barceloni.

Oglas

Mnogi su proizvođači pametnih telefona, kako oni vodeći tako i slabiji igrači, najavili su ono najbolje iz svoje ponude, a što će pokazati krajem veljače na Mobile World Congressu 2018. Hoćemo li vidjeti i novi Xiaomi Mi 7 teško je u ovom trenutku reći, ali neke objave kineske kompanije na njihovom službenom Webio profilu naslućuju kako bi se to zaista moglo dogoditi.

Zang Zhiyuan, šef marketinga u Xiaomiju, službeno je potvrdio kako će Xiaomi imati svoj štand na MWC 2018 sajmu, a na kojem će predstaviti cijelu paletu novih uređaja, među kojima bi se mogao pojaviti i njihov novi flagship, a koji bi trebao dostojno konkurirati modelima kao što su Samsung Galaxy S9/S9+, LG G7 i drugi top modeli.

Ako budete bili na sajmu, svakako posjetite njihov štand u periodu od 26. veljače do 1. ožujka (hala 6, štand 6B30), sigurno imaju što za pokazati.

U međuvremenu pročitajte naše dvije recenzije njihovih prvih 18:9 uređaja – i , vrlo su zanimljivi i mnogi će ih poželjeti… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.