Xiaomi Mi 7 na Geekbench testu – može li bolje?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 7 na Geekbench testu – može li bolje?

Sigurno nismo jedini koji sa nestrpljenjem očekuju isprobati nadolazeći Xiaomi Mi 7 flagship koji se počeo sve češće pojavljivati na raznim benchmark testiranjima, među kojima je svratio i na nama jako dobro poznati Geekbench.

Oglas

Xiaomi Mi 7 (Dipper) se pojavio na Geekbench 4.1 testu na kojemu je „snage“ odmjerio sa drugim uređajima koje pokreće trenutno najjači i najnoviji Qualcomm-ov Snapdragon 845 procesor. Xiaomi Mi 7 je tako na single-core testu postigao 2.449 bodova, dok je na multi-core testiranju taj rezultat stao na broju 8.309. Ispred njega su se našli Apple iPhone X, Apple iPhone 8, Samsung Galaxy S9 i Sony Xperia XZ2. Iako su benchmark rezultati u skladu sa ostalim uređajima koje pokreće Snapdragon 845 procesor, ipak se nadamo kako će Xiaomi uspjeti izvući i koji bod više u svojoj konačnoj prodajnoj varijanti. No, naravno rezultate benchmark testiranja nikada ne smijemo shvatiti previše doslovno. Mnogo je komponenata koje čine odličan uređaj, pa smo tako sigurni da će Xiaomi Mi 7 bez obzira na postignute benchmark rezultate biti i više nego odličan pametni telefon flagship klase.

Na testiranju se našao Xiaomi Mi 7 sa 6 GB radne memorije, a prijašnje su nam glasine spominjale kako će se tu naći i verzija sa 8 GB RAM-a. Dakle, Xiaomi Mi 7 možemo vrlo vjerojatno očekivati u varijanti sa 6 ili 8 GB RAM-a, dok se njegov Mi 6 prethodnik prodavao u varijantama sa 4 ili 6 GB RAM-a.

Šuška se kako će se ovaj flagship pojaviti sa cijenom od nekih 475 američkih dolara, a imat će navodno ekran dijagonale 5.64 inča koji će doći sa 18:9 omjerom slike te sa 1080p+ rezolucijom. Na stražnjoj strani će se naći dvostruka kamera sa 16 MP senzorima, a u paketu će biti i podrška za bežično punjenje te 64 i 128 GB interne memorije.

Mi jedva čekamo isprobati ovog ljepotana!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.