Xiaomi Mi 7 će podržavati bežično punjenje baterije?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 7 će podržavati bežično punjenje baterije?

Bežično punjenje baterija pametnih telefona sve je češće prisutno kod sve više modela. Čini se kako bi novi Xiaomi Mi 7 mogao biti kompanijin prvijenac ovom korisnom funkcijom.

Oglas

Naime, Xiaomi se u rujnu pridružio konzorciju pod nazivom Wireless Power Consortium (WPC), tako da se već tada počelo špekulirati kako bi novi Xiaomi Mi 7 mogao biti prvi kompanijin smartfon koji će podržavati bežično punjenje baterije. Na tržištu se nalazi već pregršt koji to omogućavaju, pitanje je samo kojom će se brzinom pojavljivati novi pametni telefoni koji će također podržavati tu funkciju.

Spomenimo i kako je Charging Head Network ovih dana na svojem službenom Weibo profilu kako će Xiaomi Mi 7 zaista podržavati bežično punjenje. Stvar će morati otići i dalje, najavljena je i probna prodaja, a koja se očekuje prije kineskog proljetnog festivala (China’s Spring Festival, veljača 16th).

Od nekih tehnikalija spomenimo kako će Mi 7 vrlo vjerojatno raditi na Broadcomovom čipu i NXP odašiljačem za bežično punjenje, isto ono koje koristi Apple, tako da što se kvalitete tiče neće biti problema. Šuška se kako će Xiaomi Mi 7 imati stakleno kućište, 6 inčni AMOLED ekran, radit će na Snapdragon 845 procesoru, ima 6 GB RAM-a, te će navodno imati vostruku stražnju kameru od 16 MP + 16 MP, kao i bateriju od 3350 mAh.

Spomenimo i kako bi Xiaomi Mi 7 smartfon navodno trebao imati i 3D prepoznavanje lica. A cijena. Šuška se kako će se prodavati po 408$, što je vrlo, vrlo povoljno.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.