Xiaomi Mi 6X vjerojatno premijerno na MWC 2018, pojavilo se kućište?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6X vjerojatno premijerno na MWC 2018, pojavilo se kućište?

Još jedan zanimljiv pametni telefon iz Xiaomijeve radionice trebao bi se premijerno pojaviti u Barceloni. Saznali smo i nešto novo o Xiaomi Mi 6X.

Oglas

Ono što možete vidjeti na naslovnoj slici navodno je metalno kućište novog smartfona. Na njemu možemo prepoznati vertikalnu dvostruku stražnju kameru s lećama jedna ispod druge, a vidljiv je i čitač otiska prsta nešto malo niže, po sredini.

Već smo ranije o ovom modelu koji je nasljednik vrlo popularnog kojeg smo imali prilike .

Novi bi Xiaomi Mi 6X trebao raditi na kompanijinom Surge S2 procesoru, no neke novije informacije govore kako će raditi na Snapdragonu 845 i Adreno 630 grafikom, u što nam je teško povjerovati jer bi ovo trebao biti smartfon srednje klase. Spominju se 5,5 inčni IPS LCD ekran omjera 18:9 i FHD+ rezolucije od 1080 x 2160. Očekuje se 6GB/8GB RAM-a te 64GB/128GB interne memorije, prednja kamera od 12 MP te dvostruka stražnja od 16 MP.

Naravno, ovo su za sada samo glasine. Isto vrijedi i za najavljenu cijenu do 495$, (oko 400€), a u prodaji bi se trebao pojaviti u travnju ili svibnju. Do premijere Xiaomi Mi 6X na MWC 2018 u Barceloni, gdje ga željno očekujemo, saznat ćemo nove detalje.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.