Xiaomi Mi 6: svježe glasine o procesoru, dvjema verzijama i kameri

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6: svježe glasine o procesoru, dvjema verzijama i kameri

Ne možemo reći da su se na Internetu pojavile mnoge glasine vezane uz najnoviji flagship smartfon popularne kineske kompanije Xiaomi, no kako se bliži nekakav mogući datum predstavljanja, tako se i broj internetskih šuškanja povećava.

Oglas

Najzanimljivija je svakako informacija koja dolazi sa AnTuTu benchmarka na kojemu je Xiaomi Mi 6 postigao do sada najvećih 210.329 bodova, no tu su još neka zanimljiva nagađanja. Neke će se informacije obistiniti, a neke ne, ali uvijek je zanimljivo čitati o tome što bi nas sve moglo čekati.

Dakle, nadolazeći će kompanijin vrhunski pametni telefon udomiti Qualcomm-ov najnoviji Snapdragon 835 flagship procesor, bit će predstavljen u dvije varijante, a navodno će izostati u današnjim flagship smartfonima popularna dvostruka stražnja kamera.

Jedna će varijanta Xiaomi Mi 6 flagshipa navodno doći sa ravnim, a druga sa zakrivljenim „Edge“ ekranom. U oba slučaja njegova će dijagonala iznositi velikih 6 inča, s time da će jedna verzija Xiaomi Mi 6 flagshipa doći sa 4 GB RAM-a i cijenom od 288 američkih dolara, dok će druga „Edge“ varijanta imati stakleni stražnji panel, metalni okvir, 6 GB LPDDR4 radne memorije, bateriju od 4.000 mAh sa tehnologijom brzog punjenja te UFS2.1 internu memoriju sa 128 ili 256 GB prostora za pohranu. Sve bi to trebalo biti uključeno u cijenu od 360 američkih dolara.

Na kraju ovog teksta možemo samo zaključiti kako je ovakve informacije najbolje uzeti sa određenom dozom zadrške, a i nadodajmo kako se radujemo službenom predstavljanju kada će ovaj pametni telefon zasjati u punom sjaju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.