Xiaomi Mi 6 – problem sa zalihama

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 – problem sa zalihama

Nedavno izdan Xiaomi Mi 6 toliko se brzo prodaje da firma Xioami ostaje bez uređaja na zalihama

Oglas

Izvješće tvrdi da su problemi s opskrbom prouzročili nedovoljnu proizvodnju uređaja , da zadovolji potražnju. Najveći problem je dobavljivost procesora i keramičkog tijela koje je dostupno na nekim inačicama ovog telefona.

Problemi s nabavom procesora Qualcomm Snapdragon 835 koji se koristi u Xiaomi Mi 6 glavni su problem za nedovoljnu proizvodnju ovog telefona. To je lako vjerojatno jer su ranija izvješća tvrdila da za taj high-end čip jer ga koristi za novi dvojac telefona. Također je dio problema sa opskrbljivanjem keramičko kućište koje se nudi u posebnim izdanjima telefona, a isto tako je na slaboj zalihi. Keramička kućišta trebala bi zamijeniti staklena koja se koriste u standardnom izdanju Mi 6. Razlika između dva kućišta osjeti se laganom razlikom u cijeni, ali najviše u većoj otpornosti uređaja na udarce i grebanje.

Vjerojatno je da će ovi priopćeni problemi s opskrbom, u kombinaciji s ukupnom popularnošću Mi 6 općenito, trajati neko vrijeme. To znači da će se i svi novoproizvedeni uređaji jako brzo prodati. Mi s tim nemamo problema, “uboli” smo svoj primjerak, a .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.