Xiaomi Mi 6: nove slike otkrivaju skener šarenice oka

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6: nove slike otkrivaju skener šarenice oka

Na Internetu se pojavila još jedna u nizu slika nadolazećeg Xiaomi flagship smartfona koja nam otkriva nešto prilično zanimljivo.

Oglas

Nova slika prednjeg panela ovog flagshipa daje dobar pogled na skener šarenice oka, kao i na senzor otiska prsta. Prema onome što se vidi na slici, skener šarenice oka se smjestio između prednje selfie kamere i zvučnika, te bi korisniku trebao pružiti dodatni način na koji može otključati uređaj. Što se dizajna tiče može se vidjeti i da će uređaj ipak imati malo veće rubove oko ekrana za razliku od najnovijih flagship smartfona.

Ispod ekrana, između dvije kapacitivne tipke, smjestio se senzor otiska prsta integriran u home tipku, koja za razliku od prošlogodišnjeg Mi 5 flagshipa navodno neće biti fizička. Ovdje je najvjerojatnije riječ o ultrazvučnom senzoru otiska prsta kao i kod modela.

Xiaomi Mi 6 bi po svemu sudeći mogao biti predstavljen 19. travnja, a nebrojene glasine o njemu govore o Qualcomm Snapdragon 835 procesoru kao i njegovoj većoj varijanti sa dvostrukom stražnjom kamerom koja će navodno nositi naziv Mi 6 Plus.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.