Xiaomi Mi 6 Lite sa SD 660 namijenjen onima tanjeg novčanika?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 Lite sa SD 660 namijenjen onima tanjeg novčanika?

Iako još uvijek povoljan nasprem nekih drugih flagship pametnih telefona 2017. godine, Xiaomi Mi 6 nije ostao u cjenovnom rangu svog Mi 5 prethodnika.

Oglas

Sa početnom cijenom od nekih 360 američkih dolara (ovisno gdje se kupuje) osnovni model Xiaomi Mi 6 flagshipa je nekih 70 dolara skuplji od svog Mi 5 prethodnika koji je došao sa početnom cijenom od nekih 290 američkih dolara. Dakle, Mi 6 je lagano odmakao prema granici na kojoj više ne možemo sto posto reći kako je ovdje riječ o veoma povoljnom flagship uređaju.

Naravno, uzevši u obzir omjer cijene i kvalitete ovaj će se uređaj svojim korisnicima isplatiti, no postoje mnogi koji si ga ipak ne mogu priuštiti. Upravo zato se počelo šuškati kako se kompanija Xiaomi sprema predstaviti i Mi 6 Lite verziju flagshipa koja će imati i dalje odlične specifikacije, ali i nešto povoljniju, dostupniju cijenu.

Glasine spominju kako će ova Lite verzija raditi na novom Qualcomm Snapdragon 660 procesoru, a cijena će mu biti u rangu sa prošlogodišnjim Mi 5 flagshipom – znači nekih 290 američkih dolara.  Zanimljivo je da su se glasine o tome kako Xiaomi radi na smartfonu sa Snapdragon 660 procesorom pojavile i prije nego što je predstavljen Mi 6 flaghsip, samo se pričalo o smartfonu iz povoljnije Redmi serije.

U svakom slučaju ne bi nas čudilo da se Xiaomi odlučio na ovu Lite verziju Mi 6 flagshipa, a kakvi su naši dojmovi o njemu pročitajte u detaljnoj recenziji na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.