Xiaomi Mi 6 Jackie Chan Limited Edition: samo za prave Kung fu fanove

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 Jackie Chan Limited Edition: samo za prave Kung fu fanove

Rijetko tko nije čuo za popularnog kineskog glumca Jackie Chana ili pak gledao neki od njegovih filmova, a kako bi se ovom iznimno duhovitom i simpatičnom glumcu odala počast kineska je kompanija Xiaomi priredila iznenađenje.

Oglas

Tako je predstavljen kompanijin flagship u posebnom limitiranom izdanju koji nosi naziv Xiaomi Mi 6 Jackie Chan Limited Edition, a cilj mu je obilježiti četrdesetu godišnjicu od uspostavljanja prvog glumčevog tima kako bi se odalo priznanje i počast legendarnim borilačkim vještinama ovog glumca.

Ovo se limitirano izdanje flagshipa u pogledu specifikacija vrlo vjerojatno po ničemu ne razlikuje od originalnog modela. Xiaomi Mi 6 Jackie Chan Limited Edition dolazi u posebno dizajniranoj kutiji na kojoj se sa prednje gornje strane nalazi glumčev autogram. Nije poznato nalazi li se možda otisak glumčevog potpisa i na stražnjoj strani ovog flagshipa.

U nastavku možete vidjeti grupnu fotografiju Jackie Chana i cijele njegove ekipe koja je snimljena sa Xiaomi Mi 6 dvostrukom stražnjom kamerom. Za sada nisu otkrivene specifikacije ovog limitiranog izdanja, no uvjereni smo da su one identične originalnom Mi 6 modelu. Kao i kod ostalih specijalnih izdanja pametnih telefona razlike su osim u pakiranju to jest dizajnu kutije vjerojatno i u temama te u wallpaperima dostupnima korisnicima na korištenje. Tako Xiaomi Mi 6 Jackie Chan Limited Edition vjerojatno ima neke teme vezane uz popularnog glumca.

Čudno je što se još uvijek ne zna cijena ovog limitiranog izdanja Mi 6 flagshipa kao ni njegova dostupnost na tržištu, a nije naveden ni datum izlaska u prodaju. Kako god bilo Jackie Chan je iznimno popularan glumac poznat po snimanju brojnih komedija koje uveseljavaju obitelji diljem svijeta, tako da ne sumnjamo kako će ovo limitirano Mi 6 izdanje biti veoma traženo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.