Xiaomi Mi 6 i Mi 6 Plus premijera sigurno ovog mjeseca, pitanje je samo – kada?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 i Mi 6 Plus premijera sigurno ovog mjeseca, pitanje je samo – kada?

Nakon što je praktički potvrđen datum premijernog predstavljanja novih Xiaomi Mi 6 i Mi 6 plus top smartfona popularne kineske kompanije, situacija je ponovo postala malo nejasna.

Oglas

Ono što nam je jasno kako svaki proizvođač pametnih telefona želi što prije predstaviti svoje nove pametne telefone tržištu, ako je moguće prije konkurencije, no to nije uvijek moguće. Tako je prvi datum za predstavljanje novih Xiaomi Mi 6 i Mi 6 Plus bio 11. travnja (idući utorak), no možda se to ne dogodi.

Neki kineski izvori navode kako bi se to moglo gogoditi ili 11. travnja ili tjedan dana kasnije 18. travnja. Novi se smartfon pojavio i na CCC stranicama (China Compulsory Certification), što samo potvrđuje kako je samo pitanje dana kada će se pojaviti u prodaji. Trebao bi se uskoro pojaviti i u TENAA certifikacijskoj agenciji, a koja zna objaviti i neke konkretne podatke novih pametnih telefona.

Možemo samo ponoviti ono što se nagađa od ranije – 5,15 inčni ekran za običan Mi 6 odnosno 5,7 inčni za Mi 5 Plus. Oba će raditi na Qualcommovom  8-jezgrenom Snapdragon 835 procesoru, uz 6 GB LPDDR4 RAM-a. Veći model će imati dvostruku stražnju kameru.

O cijenama smo već , navodno će biti vrlo privlačne.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.