Xiaomi Mi 6: GFXBench otkrio većinu specifikacija

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6: GFXBench otkrio većinu specifikacija

Dok s nestrpljenjem očekujemo najnoviji flagship uređaj kompanije Xiaomi na Internetu se pojavljuje sve više informacija vezanih uz njega, a najnovije dolaze sa GFXBench stranice.

Oglas

Netko je odlučio na GFXBench-u testirati Android operativni sustav i to na prototipu Xiaomi Mi 6 flagshipa, što je rezultiralo objavom gotovo kompletne liste specifikacija koje će krasiti ovaj iščekivani flagship pametni telefon. Iako je na popularnoj benchmark bazi podataka ovaj smartfon naveden pod kodnim nazivom „Xiaomi Sagit“ – prema njegovom procesoru je i više nego očito da se zaista radi o Xiaomi Mi 6 flagshipu.

Krenimo sa objavljenim specifikacijama! Xiaomi Mi 6 će raspolagati kompaktnim 5.1-inčnim ekranom 1080p rezolucije, sa stražnje će se strane naći 12 MP glavna kamera koja će snimati video zapise u 4K rezoluciji, dok će se sa prednje strane naći 8 MP selfie kamera koja će također snimati video zapise u 4K rezoluciji. Ovaj će se smartfon u svom radu oslanjati na najnoviji Qualcomm Snapdragon 835 procesor koji će biti uparen sa 4 ili 6 GB radne memorije, ovisi o varijanti za koju se korisnik odluči. U skladu s time korisnici će moći birati i žele li 64 ili pak 128 GB interne memorije koja se nalazi u ove dvije varijante Mi 6 flagshipa.

Ne iznenađuje nas činjenica kako ovaj flagship radi na najnovijem Android 7.1.1 Nougat operativnom sustavu povrh kojega se nalazi MIUI korisničko sučelje. Očekuje se kako će početna cijena ovog pametnog telefona biti nekih 290 američkih dolara, dok će najskuplja varijanta imati cijenu od 391$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.