Xiaomi Mi 6 flagship od sada dostupan u bijeloj boji za 368$

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 flagship od sada dostupan u bijeloj boji za 368$

Nakon malo dužeg čekanja Xiaomi Mi 6 flagship je od sada dostupan za kupnju i u bijeloj boji po cijeni od 368 američkih dolara.

Oglas

Xiaomi Mi 6 flagship je svjetlo dana ugledao još prije nekoliko mjeseci, a službeno je predstavljen u četiri različite boje. Bile su to standardna crna boja, zatim posebno crno keramičko izdanje, te plava i bijela boja. Unatoč tome, Xiaomi Mi 6 je za prodaju bio dostupan samo u svojim crnim varijantama, ali sada će i ljubitelji bijele doći na svoje.

Kompanija navodi kako će se ovaj pametni telefon naći u prodaji po gore navedenoj cijeni od 368 USD i u trgovinama, ali i putem on-line kanala. Osim toga kompanija je navela i kako će se bijeli Xiaomi Mi 6 flagship prodavati samo u varijanti sa 64 GB interne memorije.

Podsjetit ćemo vas kako Xiaomi Mi 6 dolazi sa 5.15-inčnim ekranom FHD rezolucije te sa Qualcomm Snapdragon 835 procesorom uparenim sa 6 GB RAM-a. Postoji tu još varijanti, a više o ovom odličnom pametnom telefonu pročitajte kao i obično u našoj detaljnoj recenziji koju možete naći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.