Xiaomi Mi 6 će navodno imati moćnu Sony IMX400 stražnju kameru

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 će navodno imati moćnu Sony IMX400 stražnju kameru

Najnovije informacije govore kako će se novi Xiaomi Mi 6 pojaviti u dvije veličine ekrana – manji a 5,15 inčnim i veći s 5,7 inčnim. Ono što je posebno zanimljivo je što će imati stražnju kameru s novim Sonyjevim IMX400 senzorom.

Oglas

Isto tako, prve najave govore kako će novi imati i vrlo privlačnu cijenu, iako nam se čini preniska u odnosu na konkurentske modele. No, možda je i to neka tržišna taktika.

Model s manjim ekranom bi trebao imati običnu, a onaj s većim ekranom dvostruku stražnju kameru. Oba bi trebala raditi na Qualcommovom 8-jezgrenom Snapdragon 835 procesoru, te će imati 4 GB RAM-a. Manji model bi trebao imati 32 GB, a veći 64 GB RAM-a, iako se spominje i 128 GB, te 6 GB RAM-a, što opet mogu biti medijska napumpavanja.

Dizajn bi trebao biti sličan petici, a navodno će postojati i onaj posebni keramički model. Očekuje se kako će biti tanak 8 milimetara, dok bi baterija trebala biti kapaciteta 3200 mAh, tako bar govore najnovije informacije. Ono što je dobro je kako će veći model imati dvostruku stražnju kameru sa Sonyjevim IMX 400 senzorom ili kombinacijama različitih senzora.

Samo ćemo ponoviti najavljene cijene – Xiaomi Mi 6 će se navodno prodavati po 289$ (1.999 yuana), a Xiaomi Mi 6 Plus će imati cijenu 360$ (2.499 yuana), a cijene se odnose na kinesko tržište. Na globalnom tržištu je za očekivati kako će biti veće barem 20-ak posto.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.