Xiaomi Mi 6 će dobiti globalnu Beta Android 8.0 Oreo nadogradnju

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 će dobiti globalnu Beta Android 8.0 Oreo nadogradnju

Radi se o Global Beta ROM inačici Android Oreo nadogradnje koja nosi oznaku 8.1.11, a koju će dobiti novi Xiaomi Mi 6.

Oglas

Za one koji ne znaju, ova Beta inačica dolazi s predinstaliranim Googleovim alatima. Ukoliko već koristite MIUI 9 Global Stable ROM, ako se želite prebaciti na ovu Betu morat ćete se prebaciti na ovaj ROM. Ukratko, kako bi mogli instalirati Betu koja radi na Androidu Oreo morat ćete prvo nadograditi MIUI 9 Global Beta ROM v7.12.14 koji se temelji na Android Nougatu.

Nakon što se prebacite na v7.12.14, naravno ako to želite, tada će vam početi stizati i redovite nadogradnje preko standardnog OTA sustava (Over-The-Air) koji je instaliran u operativnom sustavu. Ako i niste stručnjaci u nadogradnjama ROM-a, na pronaći ćete sve detaljne upute.

Naravno, kao što to i uvijek preporučimo, kod većih je nadogradnji pametno pospremiti svoje podatke (backup) prije nego krenete s ovim postupkom. Isto tako, kako se radi o Beta inačici Orea, moguće je da će u nekim dijelovima biti nestabilna i može doći do rušenja OS-a. No, prema iskustvu koje imamo s Beta inačicama MIUI sustava to se događa vrlo rijetko odnosno gotovo nikad, no važno je znati kako takve mogućnosti postoje. Naravno, sve će se to popraviti novim nadogradnjama.

Neke prve informacije korisnika koji su već instalirali novu Oreo inačicu na Xiaomi Mi 6 govore kako nije bilo problema ukoliko pratite korake za instalaciju na linku iznad. Naravno, ako vam se ne žuri pojavit će se i globalna stabilna inačica, za sada se ne zna točno kad.

Inače, nove inačice operativnog sustava uvijek možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.