Xiaomi Mi 6 bi mogao biti u prodaji već u ožujku 2017, sa Snapdragonom 835

Fotografija članka: Xiaomi Mi 6 bi mogao biti u prodaji već u ožujku 2017, sa Snapdragonom 835

Novi smartfon, novi procesor. Sigurno svi dobro znate kako se Mi 5 pojavio u nekoliko inačica tako da se priča malo i razvodnila. No, idemo korak dalje – najavljen je novi Xiaomi Mi 6.

Oglas

Mi 5 je bio odličan uređaj, tu nema dileme. Naravno, mislimo na čistu “peticu”, a ono razvodnjavanje se odnosi na sve one modele koji su se pojavili kasnije, svako je imao svoje prednosti i nedostatke. Nećemo ih posebno spominjati, samo ćemo reći kako smo ih sve testirali, a recenzije možete pronaći na , odnosno možete sve njihove detalje pronaći na našoj novoj i moćnoj .

No, ovo je priča o “šestici”, njegovom nasljeniku. Xiaomi Mi 6 bi se u prodaji mogao pojaviti već u ožujku 2017. godine što je prilično brzo, ali tako nekako se pojavio i ovogodišnji Mi 5, također negdje u veljači. Ne sumnjamo kako će to biti novi kompanijin flagship, a to nam potvrđuje i najava koja govori kako će raditi na novom Qualcommovom Snapdragon 835 procesoru.

Kažu kako bi upravo Mi 6 mogao biti prvi smartfon koji radi na Snapdragon 835, iako drugi izvor navodi kako će to biti novi Samsung Galaxy S8 (vjerojatno kineska i američka inačica, međunarodna će raditi najvjerojatnije na Samsungovom Exynos 8895 procesoru). Ok, to je možda i manje važno tko je prvi, nekako nam je važnije koji će biti bolji i povoljniji.

Očekuje se kako bi novi Xiaomi Mi 6 mogao svoju prvu najavu doživjeti u Las Vegasu na sajmu CES 2017.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.