Xiaomi Mi 5X i MIUI 9 će imati premijeru za par dana

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5X i MIUI 9 će imati premijeru za par dana

Iako se još nije slegla prašina koju je podigla vijest da Xiaomi priprema novu liniju

Lanmi smartfona kojima će konkurirati kompanijama Oppo i Vivo, iz kompanije stižu nove velike najave.

Oglas

Xiaomi je na svom službenom Weibo profilu objavio poster koji otkriva da kompanija radi na novom pametnom telefonu naziva Xiaomi Mi 5X. Ovaj poster otkriva i da će Xiaomi predstaviti Mi 5X smartfon zajedno sa novim MIUI 9 korisničkim sučeljem još ovog mjeseca, da budemo točniji 26. srpnja.

Dobro poznata kineska ličnost Kris Wu također se našla na ovom promotivnom posteru te pozira zajedno sa Xiaomi Mi 5X smartfonom. Za sada je djelomično otkriven samo dizajn stražnjeg panela koji je potpuno metalne izrade sa jasno vidljivim dvostrukim modulom kamere, kao i senzorom otiska prsta. Neke ranije glasine o ovom smartfonu govore da će doći sa 5.5-inčnim FHD ekranom, Qualcomm Snapdragon 625 procesorom i 4 GB RAM-a.

Što se tiče novog MIUI 9 korisničkog sučelja očekuje se da će doći sa novim dizajnom ikona, novim pozadinskim slikama kao i nekim novim funkcijama poput podijeljenog ekrana te sa “slika u slici” značajkom. Kao što je Xiaomi-jev CEO Lei Jun već ranije potvrdio MIUI 9 će biti još glađi, stabilniji i brži.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.