Xiaomi Mi 5s će doći sa 6 GB RAM-a i dvostrukom kamerom?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5s će doći sa 6 GB RAM-a i dvostrukom kamerom?

Xiaomi Mi 5 flagship se na tržištu nalazi tek nekoliko mjeseci, a prema posljednjim izvještajima kompanija već u pripremi ima njegovog nasljednika.

Oglas

Naziv ovog uređaja bi trebao biti Xiaomi Mi 5s, a očekuje se da će biti predstavljen prije kraja ove godine. Kao što nam njegovo ime sugerira ovdje se neće raditi o radikalnim promjenama u odnosu na aktualni model, ali očekuje se da će donijeti neke nove značajke kao što je ekran osjetljiv na pritisak – poput Apple-ovog 3D Touch-a.

Osim toga Xiaomi Mi 5s bi trebao doći i sa ultrazvučnim senzorom otiska prsta, dvostrukom kamerom na stražnjoj strani te 6 GB RAM-a. Ostatak hardverskih specifikacija trebao bi dijeliti sa aktualnim Mi 5 modelom, a to uključuje i njegov privlačan dizajn.

Ovo su sve informacije koje su se za sada pojavile o ovom uređaju, a naravno one za sada još uvijek nisu službeno potvrđene, no kako se bliži vrijeme predstavljanja sigurno ćemo saznati više detalja o njemu. Do tada se u možete podsjetiti što nam sve donosi aktualni kompanijin Xiaomi Mi 5 flagship koji nas nije razočarao.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.