Xiaomi Mi 5C: nove slike i info o velikoj bateriji uz Pinecone procesor

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5C: nove slike i info o velikoj bateriji uz Pinecone procesor

Sve je veća lavina informacija koja nam stiže još od prošle jeseni o novom Xiaomi Mi 5C pametnom telefonu koji je na početku bio samo poznat pod kodnim nazivom Meri.

Oglas

Sada je situacija mnogo drugačija, a nove informacije o ovom prvom kompanijinom pametnom telefonu koji će doći sa Xiaomi Pincone procesorom sve su češće. Dakle, Pinecone je prvi procesor svima nam već jako dobro znane kineske kompanije Xiaomi, a svoju će premijeru imati upravo ugrađen u Xiaomi Mi 5C pametni telefon. Prvi su podatci o ovom smartfonu otkrivali Qualcomm-ov Snapdragon 625 procesor, no svima je postao zanimljiviji kada je započela priča o prvom Pinecone procesoru.

Xiaomi Mi 5C će uz osmojezgreni Pinecone procesor raspolagati i sa 3 GB radne memorije te sa Mali T860 grafikom. u paketu će se naći i 64 GB interne pohrane, 12 MP glavna kamera sa Omnivision OV12870 senzorom, te 8 MP prednja selfie Omnivision OV8865 kamera. Zanimljivo je i kako će za autonomiju ovog Xiaomi-jevog pametnog telefona brinuti baterija kapaciteta 4.500 mAh. Sve u svemu ove specifikacije ne zvuče nimalo loše, ali prava će nam slika biti otkrivena tek nakon službene premijere ovog smartfona te isprobavanja performansi kompanijinog prvog procesora. Možemo reći da jedva čekamo isprobati ovaj procesor.

Nije loš ni dizajn ovog pametnog telefona koji se našao na fotografiji nedavno objavljenoj na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.