Xiaomi Mi 5 Standard Edition: impresivni rezultati na benchmark testovima

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5 Standard Edition: impresivni rezultati na benchmark testovima

Xiaomi Mi 5 je predstavljen u tri varijante koje rade na Qualcomm Snapdragon 820 procesoru, ali sa različitim radnim taktovima.

Oglas

Xiaomi Mi 5 Standard Edition je verzija ovog flagshipa kod kojeg Qualcomm Snapdragon 820 CPU radi pri nešto nižim taktovima od 1.8 GHz, a to je ujedno i njegova najjeftinija verzija. Već smo imali prilike vidjeti kako se jača Mi 5 verzija nosi sa AnTuTu benchmarkom, a sada su se pojavili i rezultati benchmark testova za Xiaomi Mi 5 Standard Edition verziju.

Tako možemo vidjeti da Mi 5 flagship koji radi na SD820 sa sniženim radnim taktovima postiže na AnTuTu preko 110.000 bodova, dok na GeekBench single core testu postiže 1.901 bodova, a na multi-core 4.707 bodova. Ovo su zaista impresivni rezultati za jedan smartfon čija je cijena nešto viša od 300 USD.

U usporedbi sa Mi 5 modelima čiji SD820 procesor radi na 2.15 GHz možemo vidjeti otprilike 20% slabije preformanse na ovim benchmark testovima, a razlog tome je vjerojatno nešto niži radni takt procesora. No, unatoč tome korisnici će u stvarnim uvjetima teško primijetiti razliku između ovih verzija Mi 5 flagshipa.

Xiaomi Mi 5 Standard Edition

Xiaomi Mi 5 Standard Edition

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.