Xiaomi Mi 5 rasprodan i u trećem krugu, uskoro nova tura na zalihi

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5 rasprodan i u trećem krugu, uskoro nova tura na zalihi

U prve dvije flash (brze) rasprodaje Xiaomi Mi 5 flagship je u Kini rasprodan u roku od samo nekoliko minuta, pa tako ne čudi da se ovakva situacija ponovno dogodila i treći puta.

Oglas

Već smo o tome kako se veoma popularna kineska kompanija Xiaomi bori sa prevelikom potražnjom svog najnovijeg Xiaomi Mi 5 flagshipa, jer se popularnost ovog modela smartfona čak ni nakon treće runde prodaje ne smanjuje.

Zadnja je, treća runda, rasprodaje bila održana bez prethodnih registracija za kupnju te je unatoč tome ovaj flagship ubrzo bio totalno rasprodan. U ovom su krugu prodaje bila dostupna dva modela Xioami Mi 5 flagshipa – Standard Edition i Prime verzija. Oba su se modela prodavala u crnoj i bijeloj boji, a kao popularnija se pokazala crna koja je rasprodana prije bijele.

U slijedećoj će, četvrtoj po redu ovakvoj prodaji opet u ponudi biti gore navedene verzije ovog flagshipa, a ona će se održati 22. ožujka. Još nema nikakvih vijesti o tome kada će se prodavati Mi 5 Pro te zlatno obojana verzija ovog flagshipa, tako da ćemo se za te verzije morati još malo strpiti.

Naše prve dojmove o ovom odličnom uređaju saznajte , a detaljnu recenziju možete pronaći na ! Možemo samo reći da su dojmovi i više nego odlični. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.