Xiaomi Mi 5 Pro sa 4 GB RAM-a u prodaji za par dana

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5 Pro sa 4 GB RAM-a u prodaji za par dana

Kineski je „Apple“, kako zovu Xiaomi, predstavio dugoočekivani Mi 5 flaghship pametni telefon koji je ponuđen u tri različite varijante, od kojih je upravo u naslovu spomenuti Mi 5 Pro najjača i najekskluzivnija verzija u toj seriji.

Oglas

Kako god bilo, u prodaji su se našle samo dvije slabije varijante ovog flagshipa, dok Xiaomi Mi 5 Pro još nije bio dostupan za kupnju. Mnogim je zainteresiranim kupcima diljem svijeta ova situacija bila pomalo razočaravajuća s obzirom da je za prodajnu cijenu u Kini od 415$ ovaj model ponudio zaista najviše isplativim u pogledu uloženog i dobivenog.

No, stvari se uskoro mijenjaju nabolje za one koji s nestrpljenjem očekuju da i ovaj model dođe u prodaju. Naime, kompanija je počela primati registracije za kupnju samo 2.000 primjeraka Xiaomi Mi 5 Pro varijante koja ima u nazivu i nastavak „Commemorative Edition“ ( što bi u prijevodu značilo prigodno izdanje) te će na stražnjem poklopcu imati ugravirani broj modela. Ova će prodaja započeti 31. ožujka, ali s obzirom da postoji već više od 160.000 registracija teško da će bilo tko tada ugrabiti svoj primjerak. No, sva sreća kompanija je službeno potvrdila kako će Xiaomi Mi 5 Pro flagship doći u prodaju u velikim razmjerima 6. travnja od kojega nas ne dijeli mnogo.

Glavna značajka ove varijante Mi 5 flagshipa je 3D keramičko kućište, a osim toga Mi 5 Pro model će imati i Qualcomm Snapdragon 820 procesor sa višim radnim taktovima, 4 GB radne memorije te izdašnih 128 GB interne pohrane. Sve to za cijenu od 415$ (naravno u Kini). Mi smo isprobali Xiaomi Mi 5 Standard Edition i možemo samo reći kako nismo bili nimalo razočarani, dapače, ovo je pametni telefon o kojem svakako morate saznati više, pa vam predlažemo da pročitate našu detaljnu recenziju koja se nalazi na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.