Xiaomi Mi 5 ima 14 milijuna registracija prije početka prodaje

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5 ima 14 milijuna registracija prije početka prodaje

Xiaomi je prošli tjedan na MWC-u u Barceloni predstavio svoj novi Mi 5 flagship, a već sada imamo neke naznake koliko će se ovaj model uspješno prodavati.

Oglas

Prodaja ovog flagship smartfona u Kini počinje 1. ožujka, što znači već sutra. Prije početka sutrašnje prodaje, ova je popularna kineska kompanija objavila informaciju koliko se je ljudi registriralo za kupnju, a taj broj iznosi nevjerojatnih 14 milijuna.

Radi se o zaista impresivnoj brojci, a Xiaomi je također objavio da je ovo novi kompanijin rekord koji je postignut u manje od tjedan dana od kako je Mi 5 predstavljen.

Što se tiče početka prodaje u Kini, ona će započeti sutra u 10 ujutro po kineskom vremenu, a kompanija će prvog dana prodaje ponuditi samo bijele modele sa 3GB/32GB i 3GB/64GB memorije. Za sada nema informacija kada će ostale verzije doći u prodaju, uključujući keramička verzija sa 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.