Xiaomi Mi 5 i Mi 4s uskoro službeno dostupni u Poljskoj?

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5 i Mi 4s uskoro službeno dostupni u Poljskoj?

Još od svojeg predstavljanja, pa čak i prije njega Xiaomi Mi 5 dobiva mnogo zaslužene pažnje zbog toga što je ovdje riječ o pravoj flagship ponudi; mnogo naprednih značajki sa gotovo jedva primjetnim kompromisima uz početnu cijenu od samo 300$.

Oglas

Takva cijena za uređaj flagship specifikacija zaista je odlična, no na žalost mnogih ljubitelja Xiaomi brenda dostupnost kompanijinih uređaja izvan istočnih tržišta je uvijek bila veliki problem. Kako se čini ovakva bi se situacija uskoro mogla promijeniti te se čini kako se izvršni direktor Hugo Barra trudi održati obećanje kako će kompanija svoje uređaje učiniti dostupnijima za kupnju u samoj Europi.

Prvi je korak u kompanijinom širenju na europsko tržište naznačen još tijekom predstavljanja Xiaomi Mi 5 i Mi 4s modela, a sada se još jedna takva vijest pojavila na poljskoj verziji na kojoj je naznačeno kako kompanija radi na internacionalnoj dostupnosti ovih uređaja.

Poljska Xiaomi web stranica obavještava korisnike kako će gore navedeni modeli uskoro doći na poljsko tržište, te se uz to navodi kako će naknadno biti objavljene dodatne informacije o vremenu dostupnosti i prodajnoj cijeni. Uz to je navedena kompletna lista uređaja koji će biti dostupni za kupnju, te se čini kako će se sve tri varijante Mi5 flagshipa pojaviti u Poljskoj. Da se ne ponavljamo, sve informacije o ovom odličnom flagshipu sa njegovog predstavljanja pročitajte , a mi ćemo svakako pratiti daljnji razvoj ovih događanja. Napomenimo samo kako će ulazak Xiaomi-ja na nova tržišta sa sobom naravno donijeti i povećanje prodajne cijene ovih uređaja, ali se nadamo da to povećanje neće biti jako drastično.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.