Xiaomi Mi 5 dobio MIUI 8.2 i Android 7.0 Nougat nadogradnju

Fotografija članka: Xiaomi Mi 5 dobio MIUI 8.2 i Android 7.0 Nougat nadogradnju

Prije nekoliko tjedana počela je MIUI nadogradnja na Xiaomi pametnim telefonima, dok ova najnovija (MIUI 8.2) u sebi donosi i nadogradnju na novi Android 7.0 Nougat operativni sustav. Upravo su je počeli dobivati vlasnici Xiaomi Mi 5 smartfona.

Oglas

Još smo polovicom siječnja Xiaomi uređaje koji bi trebali dobiti Nougat nadogradnju, a svoju su upravo dočekali vlasnici Xiaomi Mi 5 smartona, a što vidimo i u komentarima.

Jučer smo pisali o smartfonima koji su dobili nadogradnju, o čemu ste nam vi javili, a danas dobivamo informacije od čitatelja na portalu Facebook stranicama kako vam je počela stizati MIUI 8.2 nadogradnja za Mi 5 u kojoj je uključen i novi Nougat.

O Xiaomi Mi 5 smartfonu sve znate, smo ga prošle godine, a izlistan ej i u našoj Usporedilici.

Xiaomi Mi 5 Standard Edition - osnovne značajke

– EKRAN: 5.15 inča, IPS, 1080 x 1920 točaka
– PROCESOR: Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996, 4 jezgre, 1.8 GHz
– RADNA MEMORIJA: 3 GB
– INTERNA MEMORIJA: 32 GB
– PREDNJA KAMERA: 4 MP
– STRAŽNJA KAMERA: 16 MP
– OPERATIVNI SUSTAV: MIUI V7 (Android 6.0 Marshmallow) MIUI V7.2 (Android 6.0 Marshmallow) MIUI V8.2 (Android 7.0 Nougat) MIUI V9.1.1 (Android 7.0 Nougat) MIUI V9.2 (Android 8.0 Oreo)
– BATERIJA: 3000 mAh
– DIMENZIJE, TEŽINA: 69.2 x 144.55 x 7.25 mm, 129 g

Osim klasične Nougat nadogradnje, u MIUI sučelju će vlasnici Mi 5 smartfona dobiti još neke zanimljivosti kao što je novi dio za sigurnost, novog desktop pomoćnika, neke nove zvukove prilikom snimanja screenshota, otključavanja i zaključavanja ekrana, kao i zvukove zvona, te neke novitete kod punjenja baterije. Ponešto je redizajniran i notifikacijski centar.

Prije sae nadogradnje osigurajte bar 1,3 GB praznog prostora na internoj memoriji. Za sada je nadogradnja dostupna za kinesku verziju ROM-a, a uskoro se očekuje i za Global Version.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.