XiaoMi Mi-2S se zapalio, esplodirao i ozlijedio vlasnika?

Fotografija članka: XiaoMi Mi-2S se zapalio, esplodirao i ozlijedio vlasnika?

I ranije smo svjedočili kako su mobilni uređaji znali ozlijeđivati svoje vlasnike, iako rijetko. Jedan takav slučaj dolazi nam iz Kine, gdje se XiaoMi Mi-2S zapalio.

Oglas

Kineska kompanija XiaoMi je vrlo popularna u svojoj domovini. Njihovi modeli XiaoMi Mi-2S (zovu ga i XiaoMi Phone 2S ), kao i novi XiaoMi Mi-3 su poznati kao “iPhone i Galaxy killeri”, a prodaja im je nevjerojatna. Primjerice, XiaoMi Mi-3 je prodan u 100.000 primjeraka za samo 86 sekundi.

No, uvijek na žalost ima i onih drugih priča. U ovoj se XiaoMi Mi-2S zapalio u džepu vlasnika, eksplodirao i ozlijedio ga. Nije ništa strašno, samo je “dobio” po prstima, ali definitivno nije dobra reklama za kompaniju.

Jasno, prva je asocijacija baterija, na koju se prvo sumnja kako bi mogla biti problem. Sjećamo se i prije većeg broja godina kako je Nokia imala problema s baterijama. No, sve se to riješi.

Na slikama niže možete vidjeti ne baš ugodne scene. Ipak, ne treba ocjenjivati žito po kukolju, po nama su XiaoMi Mi-2 i Mi-3 jedni od najboljih i najjačih smartphone uređaja. Šteta što ih nema u Lijepoj našoj :)

XiaoMi Mi-2S se zapalio

XiaoMi Mi-2S se zapalio 03a

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.