Xiaomi MI-2 – preporuka za moćni smartphone koji je dvostruko jeftiniji Samsunga Galaxy S3

Fotografija članka: Xiaomi MI-2 – preporuka za moćni smartphone koji je dvostruko jeftiniji Samsunga Galaxy S3

Želite imati moćan smartphone ali vam Vaš budžet to uskraćuje. Xiaomi MI-2 je točno duplo jeftiniji od Samsung Galaxy S3, HTC One X ili Sony Xperia V modela.

Oglas

MI-2 ima super brzi Snapdragon Quad-core 1.5 GHz Krait procesor i nevjerovatnih 2 GB rama, što ga do iduće godine svrstava u najbrži smartphone koji je trenutno u prodaji. Tako kažu smartphone Benchmark-ovi.. Također ima prednju kameru sa 2MP te zadnju sa 8MP i 1080p@30fps video što je također u rangu “Best Of” smartphonea trenutačno na tržištu.

Tu je naravno i jedan od zadnjih updatea 4.1 (Jelly Bean), te je i download na zavidnom nivou od 42 Mbps što je duplo brže od gore navedenih modela.

Jedna jedina stavka koja bi za mene bila propust je ekran veličine 4,3 inča, ali i ne mora da znači jer neki žele upravo manji telefon kojeg mogu obuhvatiti jednom rukom :-)

Baterija je pohvalnih 2000 mAh što sa ekranom od 4,3 inča osigurava bar dva dana života za normalne korisnike :-) )
2G i 3G mreže odgovaraju evropskim standardima, sve što trebate uraditi je posjedovati Paypal i Ebay account, i naravno imati negdje zaštekani 250$ odnosno cca 500$ :-D

Xiaomi MI-2 definitivno može konkurirati bolo kojem novom smartphoneu iz trećeg i četvrtog kvartala ove godine. Kako i gdje ga kupiti? Pa, proguglajte malo, nije teško, Amazon, eBay, nešto :)

Do iduće prilike, dragi čitatelji, PacificHurricane ;-)

Piše: Adis Draganović

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.