Xiaomi M365 preklopni električni skuter po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Xiaomi M365 preklopni električni skuter po sniženoj cijeni na TomTopu

Čvrst i izdržljiv, lijep i elegantan, te s autonomijom do čak 30 kilometara, to je novi Xiaomi M365 preklopni električni skuter. Vozit će vas svih 365 dana u godini kao što to i njegov naziv kaže. A imamo i vrlo veliki kuponski kod!

Oglas

Električni skuteri su sve popularniji načini prijevoza u urbanim sredinama. Zahvaljujući maloj težini od samo 12,5 kilograma i mogućnosšću sklapanja lako su prenosivi, te ih možete odložiti gdje želite, čak i pokraj sebe u sobi ili uredu. Pronašli smo ga po sniženoj cijeni na , a na kraju članka ćemo objaviti i vrlo bogati kuponski kod koji svakako vrijedi iskoristiti.

Xiaomi M365 električni skuter je napravljen od laganog aluminija koji se koristi u izradi aviona, tako da je vrlo čvrst i izdržljiv. Inače mu je maksimalna nosivost do 100 kilograma. Ono što nas je posebno zaintrigiralo je kako ima vrlo napredni sustav kočenja, takozvani dvostruki E-ABS, a također ima i KERS sustav (Kinetic Energy Recovery System), nešto što smo prvi puta čuli kod Formule 1, a to je mogućnost prikupljanja kinetičke energije kočenja i pretvaranje u električnu energiju. Drugim riječima, kada kočite punite bateriju. Na stražnjem je kotaču mehanička kočnica, tako da u stvari možete kočiti i prednjim i stražnjim kotačem.

U ovaj vrlo zanimljivi Xiaomi M365 električni skuter ugrađena je kvalitetna i izdržljiva baterija od 18650 mAh, kao i elektromotor od 250W, a to mu omogućuje da postiže maksimalnu brzinu od čak 25 km/h, te može prijeći udaljenost do čak 30 kilometara s jednim punjenjem baterije. Za svakodnevne gradske potrebe ovo je i više nego dovoljno za nekoliko dana.

Ako ste pomislili kako se Xiaomi M365 može povezati i na vaš pametni telefon, u pravu ste. Preko posebne aplikacije možete pratiti udaljenosti koje prelazite, prosječnu brzinu, ali i vaše vozne navike. Spomenimo i ugrađeni inteligentni BMS sistem (prati rad napunjenosti baterije s 4 LED indikatora), kao i “cruise control” sistem za laganu vožnju koji štedi potrošnju baterije.

Ovaj je električni skuter i tehnološki vrlo napredan, ima 6 zaštitnih funkcija – zaštita protiv kratkog spoja, zaštita od prejakog napona, zaštita od prepunjavanja baterije, zaštita od premalog kapaciteta baterije, zaštita od premalog napona i zaštita od temperaturnih anomalija. Sve je ovo ugrađeno kako bi sigurnost i dugotrajnost bili na što većoj razini, odnosno kako bi čim duže i efikasnije mogli koristiti ovaj skuter. Naravno, skuter ima i prednje i stražnje svjetlo, a možete ga sklopiti ili rasklopiti u samo 3 sekunde!

Novi i vrlo zanimljivi Xiaomi M365 preklopni električni skuter nalazi se na akcijskoj prodaji na po cijeni od 539,99$ uz besplatnu dostavu. Nikako ne zaboravite upisati kuponski kod “YYMXM165” i cijena će se spustiti za velikih 165$, tako da će konačna cijena biti samo 374,99$, što je nevjerojatno niska cijena. Pogledajte i video niže kako funkcionira ovaj skuter :)

TomTop webshop ima izuzetno bogatu ponudu raznih proizvoda, svakako ih posjetite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.