Xiaomi Little Square Camera za pametne kuće od samo 15$

Fotografija članka: Xiaomi Little Square Camera za pametne kuće od samo 15$

Radi se o simpatičnoj, vrlo malenoj, jedva primjetnoj ali opet lijepoj kameri koja će se uklopiti u svaku lokaciju vašeg doma. A i Xiaomi Little Square Camera ima smiješnu cijenu.

Oglas

Navodno se radi o “crowfunding” projektu koji je očito dobro prošao – od jučer je u službenoj prodaji, a prve se isporuke očekuju 22. studenog, kako je navedeno. Inače, Xiaomi Little Square Camera ima izuzetno male dimenzije, samo 50 x 50 x 56 milimetara, te je teška samo 100 grama. prava mala kockica :)

Zgodno je što donji dio kamere ima posebno postolje tako da je možete postaviti na zid ili čak na strop. Ugrađeni 1/2.7” CMOS senzor osim što snima Full HD podržava i 8x digitalni zoom, kao i noćni prikaz koji prepoznaje objekte i do 9 metara daljine.

Također ima široki kut od 110°, a ako vam treba još širi kut od npr. 180° možete kupiti dvije i postaviti jednu na drugu. Ako se pitate ima li senzor pokreta, odgovor je potvrdan, kao i za detekciju zvuka. Zgodno je i što se ova kamera može upariti s nekim drugim senzorima (za dim, ugljični monoksid,…) i tako zvučno upozoravati ukućane o mogućoj opasnosti.

Spomenimo i kako ima USB 2.0 ulaz standardne veličine, a microSD ulaz podržava kartice do 64 GB. Isto tako, kompatibilna je s Android 4.0 ili novijim odnosno iOS 7.0 ili novijim operativnim sustavom.

Nismo rekli cijenu? Imate je u naslovu, ali ponavljamo, samo 15$. Više informacija možete pronaći .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.