Xiaomi i Huawei će predstaviti smartfone sa zakrivljenim ekranima

Fotografija članka: Xiaomi i Huawei će predstaviti smartfone sa zakrivljenim ekranima

Krajem ožujka su se pojavile neke informacije koje sugeriraju kako bi Huawei ove godine mogao predstaviti smartfon sa zakrivljenim ekranom po uzoru na Samsungov Galaxy S7 Edge model.

Oglas

Zahvaljujući novim informacijama koje su se nedavno pojavile u Kini, saznajemo da Huawei neće biti jedina kineska kompanija koja će ove godine ponuditi pametni telefon sa zakrivljenim ekranom. Druga kompanija koja se prema ovim neslužbenim informacijama odlučila ove godine predstaviti uređaj sa zakrivljenim ekranom je Xiaomi. Novi će pametni telefon ove kompanije navodno koristiti LG-jev zakrivljeni ekran, a trebao bi biti predstavljen pod nazivom Mi Edge ili Mi Note Edge negdje u rujnu.

Osim te informacije pojavili su se i prvi detalji o specifikacijama koji nam sugeriraju da će ovaj uređaj doći sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom, 4 GB RAM-a i 16 MP stražnjom kamerom, dok bi njegova cijena u Kini trebala iznositi 463 USD.

Za razliku od njega, Huawei će za svoj uređaj sa zakrivljenim zaslonom koristiti Samsung, a smartfon bi trebao biti predstavljen pod nazivom Mate Edge. Također, šuška se i specifikacijama koje uključuju HiSilicon Kirin 950 procesor i 4 GB RAM-a, dok bi njegova cijena u Kini trebala iznositi 617 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.