Xiaomi Ecochain – stalna akcijska prodaja Xiaomi uređaja na Geekbuyingu

Fotografija članka: Xiaomi Ecochain – stalna akcijska prodaja Xiaomi uređaja na Geekbuyingu

Na popularnom Geekbuying webshopu na kojem i sami često kupujemo pronašli smo vrlo zanimljivu stranicu – Xiaomi Ecochain – na kojoj ćete svakodnevno pronaći nove Xiaomi proizvode po sniženim cijenama.

Oglas

Kao što vjerojatno i sami znate, Xiaomi ekosustav je vrlo velik i bogat. Kompanija već odavno ne proizvodi samo pametne telefone i tablete, nego su poznati po širokoj paleti proizvoda kao što su pametni satovi i narukvice, Android TV Box uređaji, akcijske i sigurnosne kamere, VR naočale i prijenosna računala, roboti čistači, slušalice, zvučnici, razni senzori za pametne kuće i druga kućna elektronika. Da smo na vašem mjestu spremili bi ovu jer kažu kako na njoj možete svakodnevno pronaći nešto novo.

U samom vrhu stranice koja djeluje više kao neki portal pronaći ćete proizvode kojima je posebno snižena cijena. Tu smo pronašli uređaje kao što su Xiaomi MI A1 pametni telefon, Mi Notebook Pro prijenosnik, Mi Box 3 Android TV Box uređaj, Yi 4K akcijsku kameru i druge.

Nešto niže ćete pronaći i odličan Xiaomi Huami Amazfit Bip pametni sat po sniženoj cijeni (ugrađen je GPS, vodootporan je i otporan na prašinu, baterija traje 45 dana), a mnogima će se svidjeti i VR naočale za virtualnu realnost (kontrola pokreta u 9 osi). Mnogi će poželjeti i Xiaomi MIjia akcijsku kameru koja ima Sony IMX233 senzor s otvorom blende od čak f/1.8 i širokim kutom od 160 točaka.

Sve ovo možete pronaći na istoj .

Slijedi kategorija “Hot List” u kojoj ćete pronaći vruće proizvode po posebno sniženim cijenama. Sviđa nam se Xiaoyi Yi 1080p Dome kamera koja će sigurnost vašeg doma podići na jedan sasvim drugi nivo. O Xiaomi Mi Mix 2 ne trebamo trošiti riječi, i sami smo ga imali prilike testirati, a o elitnom Xiaomi Mi 6 pametnom telefonu koji je elitni kompanijin mobilni uređaj.

Što reći o kategoriji “Editor’s Picks”? Puno svega i svačega. Tu pronalazimo Xiaomijev pročišćivač zraka. Mi Robot Vacuum Cleaner, kao i MI Body Fat Scale pametna vaga koju smo i sami kupili, testirali i koristimo je :) U ovoj se kategoriji nalazi i odličan Xiami Mi Wi-Fi Router, mini LED svjetlo, roboti i igračke, zvučnici i power bank baterije. Kako često volimo reći ima za svakoga ponešto.

Svakako posjetite kada god stignete, uvijek ima nešto novo i zanimljivo… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.