Xiaomi Dynamic Coil & Ceramic Horn originalne slušalice jeftinije na Cafago webshopu

Fotografija članka: Xiaomi Dynamic Coil & Ceramic Horn originalne slušalice jeftinije na Cafago webshopu

Jedan od najvažnijih dodataka koji bi trebali imati uz svoj moblni uređaj svakako su kvalitetne slušalice. Svidjet će vam se nove originalne Xiaomi Dynamic Coil & Ceramic Horn slušalice, čija je cijena snižena na Cafago webshopu.

Oglas

Radi se originalnim i kvalitetnim Xiaomijevim in-ear slušalicama koje su ergonomski dizajnirane i gotovo nećete osjetiti da ih imate u ušima, s obzirom da su teške tek 14 grama što je gotovo zanemarivo. Radi se o žičnim slušalicama, kabel je dužine 1,5 metara, a pronašli smo ih po sniženoj cijeni na , a na kraju ćemo vam članka otkriti i kuponski kod koji će dodatno sniziti cijenu slušalica.

I sami po slikama možete vidjeti kako se radi o elegantnim i moderno dizajniranim in-ear slušalicama koje se mogu pohvaliti kvalitetnim materijalima i izradom. Radi se o takozvanim “”dynamic coil + ceramic horn” slušalicama koje će vam ponuditi kristalno čisti i snažan zvuk, što je upravo ono što trebate.

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima slušalice su izdržljive i čvrste, kao i kabel, tako da ćete ih moći dugo koristiti. Naravno, možete ih koristiti u kombinaciji s različitim uređajima kao što su smartfoni, računala, tableti, prijenosni glazbeni playeri i drugi uređaji koji imaju 3,5 milimetarski ulaz za slušalice.

Originalne Xiaomi Dynamic Coil & Ceramic Horn slušalice možete pronaći na po sniženoj cijeni od samo 19,57$, no ako upišete kuponski kod “MAPAE01” cijena će se spustiti na samo . Inače, kuponski kod vrijedi do 15. travnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.