Xiaomi Drone: da, i ta nas premijera čeka još ovaj mjesec!

Fotografija članka: Xiaomi Drone: da, i ta nas premijera čeka još ovaj mjesec!

Definitivno možemo reći kako kineska kompanija Xiaomi velikim koracima „grabi“ prema naprijed te svojim konstantnim predstavljanjima raznih proizvoda nastoji učvrstiti svoj položaj na tržištu, posebice na tržištu smartfona.

Oglas

Na žalost, kompaniji nije pošlo za rukom da zadrži svoje treće mjesto u svijetu po isporukama pametnih telefona te je pala na peto mjesto, a sada prema najnovijim rezultatima kompanija više nije ni među prvih pet. No, ti bi se rezultati kako nam se čini ove godine mogli uvelike promijeniti. Tome će sigurno pridonijeti i najnoviji – trenutno najveći kompanijin phablet koji se nalazi na tržištu.

Uz predstavljanje Xiaomi Mi Max phableta te MIUI 8 korisničkog sučelja kompanijin je glavni izvršni direktor Lei Jun najavio kako će već krajem ovog mjeseca službeno biti predstavljen i Xiaomi Drone.

Već su se prije na internetu pojavila nagađanja kako kompanija radi na dronu, no ne sama već u suradnji sa još jednim proizvođačem. Čak se priča kako je Xioami navodno kod ovog nadolazećeg drona zadužen samo za marketing i prodaju. O samom se dronu zna jako malo; navodno će se moći kontrolirati korištenjem narukvice. Ako je Lei Jun bio ozbiljan tada ne moramo još dugo čekati do službene premijere ovog drona.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.