Xiaomi Digital Thermometer Hygrometer s E-Ink ekranom i za samo 9$

Fotografija članka: Xiaomi Digital Thermometer Hygrometer s E-Ink ekranom i za samo 9$

Globalno popularna kineska kompanija napravila je novi i vrlo zanimljiv uređaj. Xiaomi Digital Thermometer Hygrometer je istovremeno toplomjer i vlagomjer a cijena mu je minimalna.

Oglas

Već smo tko zna koliko puta spomenuli kako Xiaomi već odavno nije samo proizvođač smartfona, nego je njihova paleta proizvoda vrlo bogata, ekosustav im je zaista širok. Novi proizvod u njihovoj paleti je Xiaomi Digital Thermometer Hygrometer, uređaj koji ima vrlo štedljivi E-Ink ekran koji se često koristi kod e-Reader čitača elektronskih knjiga, a po cijeni od 59 Yuana (što je oko 9$) svatko će ga poželjeti imati u svom domu.

Uređaj istovremeno mjeri temperaturu i vlagu u prostoriji i to prikazuje na E-Ink ekranu. Inače je dimenzija 64,5 x 64,5 x 9,7 milimetara i napravljen je od kombinacije plastičnih materijala koja navodno nema štetnih materijala, tako tvrde u kompaniji. E-Ink ekran koristi 3D zakrivljeno staklo tako da estetski djeluje puno ljepše od klasičnih ekrana s oštrim rubom.

Ono što je zanimljivo je da uz ove podatke uređaj pokazuje i 6 vrsta notifikacija (izraz lica) koja vam pokazuju kakvo je stanje zraka u prostoriji. Kažu kako su u uređaj ugrađeni vrlo precizni senzori s minimalnim odstupanjem od 0,3℃ odnosno 3% vlage. Možete odabrati prikaz temperature (Celzij, Fahrenheit), a napajate ga s jednom standardnom CR2032 baterijom koja će potrajati i do 1 godine.

Tri su načina postavljanja – na vertikalni stalak, zidnu naljepnicu ili magnetima na metalnu površinu. Idealan je za praćenje temperature i vlage u dječjoj i spavaćoj sobi uredu, prostoriji s cijećem, kupaoni i bilo kojoj drugoj prostoriji.

Xiaomi Digital Thermometer Hygrometer još nije u prodaji, ali se očekuje uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.