Xiaomi Carnival akcijska prodaja na Geekbuyingu – popusti, popusti i veliki popusti!

Fotografija članka: Xiaomi Carnival akcijska prodaja na Geekbuyingu – popusti, popusti i veliki popusti!

Potpuno nova akcijska stranica na Geekbuying webshopu donosi pregršt sjajnih popusta Xiaomi proizvoda svih vrsta koje svakako preporučujemo iskoristiti.

Oglas

Uh, ne znamo odakle da počnemo, toliko je toga zanimljivog. Kao što i sami znate, kineska kompanija Xiaomi nije samo poznata po svojim pametnim telefonima, nego je sve više prepoznata i kao proizvođač brojne druge kućne elektronike, ponuda njihovih proizvoda je zaista bogata, radi se o stotinama proizvoda. Sve to i sami možete provjeriti na .

Kako bi se lakše snalazili u ovoj gomili raznovrsnih proizvoda koje svakodnevno koristimo, podijeljeni su po kategorijama, a same kategorije imaju potkategorije (tabove) koje nikako ne bi smjeli preskočiti. Prva kategorija se odnosi na EU skladišta u Italiji, Španjolskoj i Njemačkoj, a u ponudi su razni proizvodi.

Slijedeća kategorija donosi svima vam omiljene Xiaomi pametne telefone. U ponudi su brojni modeli, oni novi i oni nešto stariji, svi su po sniženim cijenama i do 60$, tako da vjerujemo kako će vam ova kategorija biti omiljena. I nama je :)

Sve se to nalazi na istoj Xiaomi akcijskoj stranici na .

Ako vam treba Xiaomi prijenosno računalo, a čitamo kako ih svi hvale, tada ih možete “ubosti” po cijenama koje su dodatno snižene. Nekoliko je modela u ponudi s različitim veličinama ekrana i konfiguracijama, slobodno pregledajte što se nudi.

Slijedeća nam se kategorija čini vrlo zgodna, a donosi najnovije proizvode iz virtualne stvarnosti (VR), odnosno nekoliko Xiaomi VR naočala, kao i moćne Android TV Box uređaje, a tu su i odlični kompanijini zvučnici raznih oblika i boja, neke smo i sami isprobali.

A pametne kuće? Naravno, i tu je Xiaomi vrlo jak tako da ćete u ovoj kategoriji pronaći pregršt mutifunkcijskih IP kamera, kao i razne druge senzore, robote čistače, pročisćavače zraka, pametne utičnice, pametne vage, kao i komplete senzora.

Posljednje dvije kategorije odnose se na pametne senzore, akcijske i druge kamere, pametne satove i slušalice, ponuda je zaista vrlo bogata, ni mi nismo znali da imaju toliko toga :) Ako pak putujete, tada će vam dobro doći proizvodi iz posljednje kategorije kao što su power bank baterije, selfie štapovi, leteći dronovi, pa čak i Xiaomi obuća, kišobrani i naočale. Da, i to proizvode.

Sve što smo do sada naveli nalazi se na istoj Xiaomi akcijskoj stranici na . Svakako preporučujemo provjeriti, Xiaomi ima svega za svakoga… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.