Xiaomi Bunny: prvi kompanijin simpa pametni sat za djecu

Fotografija članka: Xiaomi Bunny: prvi kompanijin simpa pametni sat za djecu

Do sada je poznata kineska kompanija Xiaomi predstavila dvije pametne narukvice: Xiaomi MiBand i MiBand S, ali nijedan pametni sat. No, to se promijenilo.

Oglas

Ovdje nije riječ o uobičajenom pametnom satu namijenjenom rekreativcima koji žele trendi sat koji usput prati njihove fizičke aktivnosti niti je riječ o pametnom satu namijenjenom poslovnim ljudima koji žele nešto funkcionalno i istovremeno elegantnog dizajna. Ovdje je zapravo riječ o pametnom satu namijenjenom djeci koji dolazi sa prikladnim nazivom Xiaomi Bunny.

Svakako moramo reći kako ne trebate biti zavarani simpatičnom vanjštinom ovog pametnog sata, jer se ispod poklopca krije prilično sposobna „mašina“ sa različitim opcijama povezivanja kao što je WiFi, Bluetooth i GPS/GLONASS podrška.

Roditeljima će svakako biti zanimljiva značajka ovog pametnog sata SOS tipka na čiji pritisak uređaj odabranim osobama šalje trenutni položaj djeteta zajedno sa zvučnim zapisom u trajanju od sedam sekundi.

Bunny

Osim što pokazuje vrijeme, ovaj pametni sat ima i solidnu autonomiju, pa tako njegova baterija kapaciteta 300 mAh može bez punjenja izdržati i do šest dana korištenja. Tu je i podrška za jednu SIM karticu koja može poslužiti za brze glasovne pozive.

Bunny

Xiaomi Bunny je napravljen od plastike kako bi se što više smanjila njegova težina, ali i kako bi se što manje poznavali tragovi ogrebotina koje nastaju dječjom igrom. Kao poseban modni dodatak tu su silikonske trake, a ovaj je 37 grama težak pametni sat izrađen u plavoj ili pak ružičastoj boji. Kompatibilan je sa Android pametnim telefonima koji rade na Android 4.2 ili novijim verzijama ovog operativnog sustava. Dobra je vijest da će se ovaj pametni sat moći nabaviti svugdje u svijetu po početnoj cijeni od 59 američkih dolara.

Bunny

Bunny

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.