Xiaomi Brand Sale – snižene cijene pametnih telefona i dodatne opreme na Everbuyingu

Fotografija članka: Xiaomi Brand Sale – snižene cijene pametnih telefona i dodatne opreme na Everbuyingu

Do kraja listopada (13-27.10.2015.) na Everbuying webshopu se po akcijskim cijenama prodaju Xiaomi pametni telefoni i pregršt dodatne opreme. Ovo je najveća Xiaomi rasprodaja koju smo vidjeli.

Oglas

Kao što ćete i sami moći vidjeti, po akcijskim cijenama se prodaje čak 15-ak Xiaomi pametnih telefona. Prvi od nih je vrlo popularni Xiaomi Redmi Note 2 (kojeg smo nedavno ), a koji ima 5,5 inčni FHD ekran, novi MediaTekov Helio X10 procesor na 2,2 GHz, 2 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, te dvije kamere od 5 MP i 13 MP. Podržava 4G LTE mreže, Dual SIM i radi na Android 5.1 Lollipop OS-u (MIUI7). Cijena mu je sada samo 174,99$. Sve dodatne detalje i akcijske cijene ćete pronaći na .

Slijedeći zanimljiv smartfon je Xiaomi Mi4 s 5 inčnim FHD ekranom, a radi na moćnom Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 801 procesoru na 2,5 GHz. Ima 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, kao i kamere od 8 MP i 13 MP (Sony, f/1.3). Vrlo je elegantan i tanak, a prodaje se po samo 209,99$. Sve dodatne detalje i akcijske cijene ćete pronaći na .

Treći smartfon koji ćemo istaknuti je Xiaomi Mi 4i s 5 inčnim FHD ekranom, te radi na Qualcommovom Snapdragon 615 procesoru na 1,5 GHz. Ugrađeno je 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, te ima kamere od 5 MP i 13 MP (leća iz 5 dijelova, f/2.0). Podržava Dual SIM i 4 G LTE mreže, a trenutna mu je cijena 257,49$. Sve dodatne detalje i akcijske cijene ćete pronaći na .

Po akcijskim cijenama se prodaje još 12 Xiaomi smartfona i tableta. A pronaći ćete i pregršt dodatne opreme kao što su zaštite za ekran, razna kućišta, kablovi, pametne narukvice, te uvijek popularne “power bank” baterije koje uvijek dobro dođu. Pronaći ćete i širok izbor “pametne opreme” kao što su utičnice, Wi-Fi kamere, vage, TV box uređaji, razni senzori i slično.

Svakako provjerite ponudu na posebnoj akcijskoj stranici, vjerujemo kako će se pronaći za svakoga ponešto.

Ugodnu vam kupovinu želimo!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.