Xiaomi Bluetooth Speaker – moćan i praktičan mobilni zvučnik u prodaji na Cafagu

Fotografija članka: Xiaomi Bluetooth Speaker – moćan i praktičan mobilni zvučnik u prodaji na Cafagu

Lijep, praktičan i idealan za one koji stalno putuju, to su karakteristike novog Xiaomi Bluetooth zvučnika (LYYX01ZM). Pronašli smo ga po sniženoj cijeni na Cafago webshopu, a pronašli smo i kuponski kod.

Oglas

Svoju omiljenu od sada možete čuti puno bolje i dok ste negdje na putovanju. Ovaj zvučnik dolazi u dvije suprotne boje – crnoj i bijeloj, izbor je naravno na vama. Mi smo ga pronašli po sniženoj cijeni na , a na kraju članka ćete pronaći i kuponski kod koji će gotovo prepoloviti cijenu ovog ionako cjenovno povoljnog zvučnika.

Kada kažemo da je lako prijenosan, to u prvom redu znači da su mu dimenzije vrlo kompaktne, malene. Zaista je to tako, jer je veličine samo 9 x 6 x 6 centimetara, te je težak 194 grama što nam pak govori kako bi sam zvučnik trebao imati kvalitetan i jak zvuk. Što se jačine tiče, vjerujemo da će vam 5 Watta uz impedanciju od 4 Ohma biti i više nego dovoljno da svoje omiljene glazbene brojeve podijelite s ekipom dok ste negdje na plažu, sjedite za stolom ili gdje se već nalazite.

Osim što Xiaomi Bluetooth zvučnik oznake LYYX01ZM ima snage, radi se i o vrlo lijepo dizajniranom zvučniku što možete vidjeti i na slikama, tako da će se uklopiti u bilo koji okoliš. Radi se o potpuno novom kompanijinom minimalističkom dizajnu koji se bežično preko Bluetootha 4.1 može povezati s vašim pametnim telefonom i pružiti puno bolju atmosferu i više zabave nego što biste očekivali.

Osim što je lijep, ovaj je zvučnik otporan i na udarce i prašinu, kao i na ogrebotine. Napravljen je od kombinacije plastičnih ABS materijala i aluminijske legure. Zvuk koji pruža će vas ugodno iznenaditi, bez obzira radi li se o glazbi ili ljudskom glasu. Ugrađena baterija od 1200 mAh pružit će vam 6-7 sati uživanja u glazbi.

Često nas pitate o prijenosnim zvučnicima koje možete koristiti na otvorenom, evo odličnog rješenja za to, a to je novi Xiaomi Bluetooth Speaker (prijenosni zvučnik), modernog izgleda i jake snage. Pronašli smo ga u prodaji po sniženoj cijeni na , no nikako nemojte zaboraviti upisati kuponski “ALPAE0003” jer će se cijena spustiti na vrlo privlačnih . Ovu priliku vrijedi iskoristiti… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.