Xiaomi 90 Minutes Smart Suitcase: predstavljen pametni kofer!

Fotografija članka: Xiaomi 90 Minutes Smart Suitcase: predstavljen pametni kofer!

Eto i to smo dočekali – kineski je tehnološki div Xiaomi predstavio još jedan u nizu svojih pametnih proizvoda, a ovaj je puta riječ ni manje ni više nego o pametnom koferu.

Oglas

Naziva Xiaomi 90 Minutes Smart Suitcase ovaj će se pametni kofer prodavati po cijeni od otprilike 307 američkih dolara. Naziv je preveden direktno sa kineskog jezika tako da nismo sigurni hoće li ovaj kofer i u internacionalnoj varijanti zadržati svoje ime, no bez obzira na to pogledajmo ono što nas više zanima, a to je što nam ovaj pametni kofer donosi.

Xiaomi 90 Minutes Smart Suitcase dolazi sa njemačkim dizajnerskim potpisom, dok je „kostur“ ovog pametnog kofera izrađen od sto postotne aluminijsko-magnezijske legure koja pridnosi njegovoj ekstremnoj čvrstoći i otpornosti. A upravo je to glavna karakteristika koju očekuju svi putnici, pogotovo oni čiji se život uvelike sastoji od putovanja.

Ovaj pametni kofer teži 4.4 kilograma te dolazi u dimenziji od 550 x 375 x 215 milimetara. Spomenimo i kako Xiaomi 90 Minutes Smart Suitcase ima zapremninu od 31 litre, te je visok oko 20 inča to jest oko 50 centimetara. Tu se nalazi i ultra tiha i snažna šipka napravljena od aluminijske legure te četiri varijante podešavanja visine ovog kofera, ovisno o korisnikovim potrebama. Od pametnih karakteristika ovaj kofer nudi Bluetooth 4.0 podršku te se može povezati sa pametnim uređajima koji rade na Android 4.4 ili novijim varijantama ovog OS-a, no isto tako se može povezati i sa iOS uređajima od iOS 7.0 verzije nadalje. Uz pomoć Bluetootha ovaj pametni kofer možete zaključati ili otključati putem za to namijenjene aplikacije na vašem smartfonu. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.