Xiaomi 618 Brand Sale – velika akcijska prodaja Xiaomi proizvoda na Geekbuyingu

Fotografija članka: Xiaomi 618 Brand Sale – velika akcijska prodaja Xiaomi proizvoda na Geekbuyingu

Ljeto je pravo vrijeme za kupovinu jer cijene znaju padati i do poda. Svima vam je dobro poznat Xiaomi i svi njihovi proizvodi, a upravo su se pojavili na Xiaomi 618 Brand Sale akcijskoj stranici na Geekbuyingu.

Oglas

Xiaomi vam je vjerojatno najpoznatiji po svojim pametnim telefonima koji su u vrlo kratkom vremenu postali globalno popularni. No, njihova paleta proizvoda je daleko bogatija, a pregršt njihovih proizvoda se nalazi na Xiaomi 618 Brand Sale akcijskoj stranici na .

Kako bi se lakše snalazili proizvodi su grupirani po kategorijama. Prvu su nazvali “Mi Flash Deal”, a u ponudi su njihovi novi i neki stariji pametni telefoni po sniženim cijenama i u ograničenim količinama. No, akcijska je prodaja tek počela i ima ih za sada dovoljno za sve. U ponudi su poznati modeli kao što su Xiaomi Mi Note 2, Mi Mix, Mi 5S, Redmi Note 4X, Mi Max 2, Mi 5C i mnogi drugi.

Slijedeća kategorija se zove “Hot Selling Smartphone”, naziv sam govori za sebe. Radi se o trenutno najprodavanijim Xiaomi smartfonima na Geekbuying webshopu, kao što su Redmi Note 4, Mi MIx Pro, Note 2, Mi Max i njihov top smartfon Xiaomi Mi 6.

Sve ih možete pronaći na istoj akcijskoj stranici na .

Kategorija pod nazivom “Mi Box & VR” donosi kompanijine TV Box uređaje različitih mogućnosti pa tako i cijena, a tu su i različiti tipovi VR naočala za virtualnu stvarnost (Virtual Reality). Posebnu pažnju obratite na Xiaomi Mi VR Play FOV84, zanimljive boje :)

Kategorija “Mi Earphones & Speakers” koja opet govori sama za sebe. Poznati su Xiaomi bežični zvučnici i slušalice, ponovo u kombinaciji različitih dimenzija, vrsta, karakteristika i cijena, tako da će se naći za svakoga ponešto.

Posljednja kategorija je možda i najzanimljivija, a zove se “Other Xiaomi Gadgets & Accessories”. U njoj ćete pronaći i novi Xiaomi MI Pad 3 tablet, kompanijine pametne satove te Mi Band 2 i druge pametne narukvice, a posebno nam se sviđa i Xiaomi Mi Drone 4K. Nećemo zaboraviti spomenuti i odličnu Yi4K+ akcijsku kameru, power bank baterije, Mi Robot čistač, IP kamere, i druge sitnice.

Sve Xiaomi proizvode možete pronaći na istoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.