Xiaomi 5X je prvi član Lanmi obitelji sa 6 GB RAM-a i cijenom manjom od 300$?

Fotografija članka: Xiaomi 5X je prvi član Lanmi obitelji sa 6 GB RAM-a i cijenom manjom od 300$?

Xiaomi Lanmi X1 – to je prema nekim glasinama na Internetu trebao biti prvi član kompanijinog novog Lanmi podbrenda, no sada nam „cure“ informacije kako će to ipak biti uređaj naziva Xiaomi 5X.

Oglas

Kad god je riječ o popularnoj kineskoj kompaniji Xiaomi i njezinim proizvodima na Internetu se pojavi mnogo glasina i neslužbenih informacija za koje je teško odrediti jesu li točne ili su samo još jedna „patka“. Tako se nedavno pojavila informacija kako će Xiaomi uskoro lansirati prvi uređaj svog novog Lanmi podbrenda koji bi trebao doći sa nazivom Xiaomi Lanmi X1. Navodno će ova Lanmi linija proizvoda biti fokusirana na prodaju putem offline kanala kako bi kompanija što bolje konkurirala trenutno jačim kineskim kompanijama Oppo i Vivo.

Sada se na Internetu pojavio poster na kojemu se nalazi uređaj naziva Xiaomi 5X koji će se u svom radu oslanjati na Qualcomm Snapdragon 625 procesor te će raspolagati već standardnim 5.5-inčnim ekranom FHD rezolucije i sa 4 GB radne memorije. Osim toga, poster koji se pojavio otkriva i dvostruku stražnju kameru te cijenu od 295 američkih dolara.

Šuška se i kako će postojati jača verzija Xiaomi 5X pametnog telefona koju će pokretati novi Qualcomm Snapdragon 660 procesor uparen sa 6 GB radne memorije. Tu će se navodno naći i dvostruka 12 MP stražnja kamera te 16 MP prednja selfie kamera. Kao operativni sustav spominje se Android 7.1.1 Nougat povrh kojega će raditi MIUI 9 korisničko sučelje.

Trenutno nije poznato koja je informacija točna; hoće li Xiaomi Lanmi X1 ili 5X imati čast postati prvim uređajima kompanijinog novog podbrenda, no šuška se kako se datum službene premijere bliži te će ovaj misteriozni uređaj pokazati svoje „lice“ 26. srpnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.