Xerox WorkCentre WC3210 i WC3220 s naprednim opcijama

Fotografija članka: Xerox WorkCentre WC3210 i WC3220 s naprednim opcijama

Ovi mono uređaji ispisuju brzinom od 24/30 stranica u minuti sliku kvalitete od 1200×1200 DPI a posjeduju spremišta do 500 listova papira kako bi bili pogodniji radu u uredskom okruženju.

"Tvrtke danas rade s manjim proračunima, pogotovo kada je su pitanju ulaganja u tehnologije", izjavio je Ladislav Jonak, menadžer distribucije u Xerox-ovom predstavništvu u RH. ‘Ovi novi uređaji nude puno opcija za one urede koje za manje sredstava očekuju više od svog MFP-a”

WorkCentre 3210 i WorkCentre 3220 omogućavaju:
•    Skeniranje izravno na ispis ili u USB memoriju – idealno za zaposlenike u pokretu
•    Patrone tonera velikih kapaciteta ispisa kako bi smanjli troškove te česte izmjene
•    Jednostavno i jasno podešavanje koji dozvoljava korisniku da se spoji direktno preko USB-a ili preko standardne mreže
•    360 MHz procesor i 128 MB memorije, pruža brz, pouzdan, samostalan stroj

WorkCentre 3220 posjeduje i Adobe PostScript3 s naprednim opcijama kao što su fax koji prosljeđuje poruke na e-poštu, te automatski obostrani ispis za smanjenje potrošnje papira, što štedi novac te je prihvatljiv okolišu.

WorkCentre 3210 i WorkCentre 3220 su u skladu s ENERGY STAR ® standardima te su članovi Xerox’s Green World Alliance – inicijative za poticanje malih i velikih kupaca da recikliraju ili odlažu potrošni materijal na način koji minimalno utječe na okoliš.

Dostupnost
WorkCentre 3210 i WorkCentre 3220 su već dostupni u distribucijskim kanalima Xerox-a u Hrvatskoj. Cijena – 1.955 kuna bez PDV-a.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.