Xerox WorkCentre 6605 MFP i Phaser 6600 pisači za rast produktivnosti malih i srednjih tvrtki

Fotografija članka: Xerox WorkCentre 6605 MFP i Phaser 6600 pisači za rast produktivnosti malih i srednjih tvrtki

Prema riječima Kristine Looser, Indirect HVD Sales Managera za Hrvatsku, tvrtke Xerox Ltd, upravo male i srednje velike tvrtke lakše će donijeti ispravnu odluku o ulaganjima u ispisna rješenja, ako uzmu u obzir koja je tehnologija optimalna te kako može poboljšati njihovo poslovanje.

Oglas

Proizvodi kao novi Xerox WorkCentre® 6605 Color Multifunction Printer (MFP) i Xerox Phaser® 6600 Color Printer mogu pomoći malim i srednje velikim poduzećima da izvuku najviše od svojih IT investicija koje će jednostavno proizvesti, dijeliti i zaštititi dokumente koji pomažu u poslovanju.

Mala i srednje velika poduzeća koja traže načine kako pojednostaviti svakodnevne zadatke, mogu to učiniti uz WorkCentre 6605 MFP, koji osim ispisa omogućuje faksiranje i skeniranje. Phaser 6600 koristi  istu tehnologiju,, dodatke i potrošni materijal kao i WorkCentre 6605 MFP. Oba uređaja proizvode prodajne materijale u boji, kao što su brošure, letci i prezentacije, ciljajući na nove poslove. Proizvodi su dizajnirani tako da se mogu smjestiti bilo gdje u uredu, a obzirom da zauzimaju malo prostora predstavljaju prednost za poduzeća s limitiranim prostorom.

Ostale prednosti  za mala i srednje velika poduzeća uključuju:
•    Zaštita dokumenata. Mogućnost sigurnog ispisa  (Secure Print) traži osobni identifikacijski broj  korisnika da bi pokrenuo ispis na WorkCentre 6605 MFP. Glavni panel može se zaštiti PIN autorizacijskim kodom u cilju osiguranja pristupa funkcijama uređaja.
•    Bežičan i jednostavan za uporabu. Opcionalni bežični adapter čini pristup
za Phaser 6600 i WorkCentre 6605 MFP dostupnim bilo gdje u uredu, a veliki ekran na dodir u boji olakšava navigaciju;  korisnici mogu vidjeti sve – od dokumenata u redu za ispis do razine tonera
•    Brzina i učinkovitost. Oba uređaja mogu ispisati do 36 stranica u minuti uz ladice za papir koje mogu držati stotine listova  papira, što znači manje vremena za pisačem i više vremena za posao
•    Dokumenti se mogu automatski dijeliti putem e-maila ili mrežne mape, ili se mogu spremiti na USB za potpunu prenosivost

Dodatno, ugrađena tehnologija boja u WorkCentre 6605, uključujući Pantone® Color i True Adobe® PostScript 3, može unaprijediti promociju poslovanja uz marketinške materijale profesionalnog izgleda. Također, uz Xerox  EA (Emulsion Aggregation) Toner bez ulja i Photo Mode, slike i grafike su življe, uz bogatije, prirodne boje, na standardnom i recikliranom papiru.

„Mala i srednje velika poduzeća koja žele maksimizirati svoje IT investicije, dobit će s ovim uređajima pravu kombinaciju kvalitete, dostupne cijene, pouzdanosti i jednostavnosti uporabe.”, rekla je Ann Priede, potpredsjednica, Publications and Services, Photizo Group.

Dostupnost i cijena
Informacije o dostupnosti kod ovlaštenih distributera: Eurotrade doo i MSAN Grupa, te ovlaštenih Xerox partnera – više na

Preporučene cijene za krajnje korisnike (PDV uključen):
– Phaser 6600V_N – 4.389 Kn
– Phaser 6600V_DN – 5.199  Kn
– WorkCentre 6605V_DN – 8.999 Kn
– WorkCentre 6605V_N – 8.349 Kn

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.