Xerox WorkCentre 5022/5024 – multifunkcijski pisači malih dimenzija i visoke kvalitete

Fotografija članka: Xerox WorkCentre 5022/5024 – multifunkcijski pisači malih dimenzija i visoke kvalitete

Novi Xerox WorkCentre 5022/5024 multifunkcijski pisači pomažu poduzećima da srežu troškove i uštede prostor s karakteristikama koje povećavaju učinkovitost.

Oglas

Xerox WorkCentre 5022/5024 donosi pristupačnu produktivnost za A3 formate uz brzi ispis i kopiranje te dodatne značajke poput skeniranja u boji, visokokvalitetnog mrežnog ispisivanja te mogućnosti za faks.

Xerox uređaj je visoko produktivan, nudi skeniranje u boji i brzinu ispisivanja do 24 stranice u minuti te mogućnost faksiranja. Kapacitet papira je 1.850 uz izlaznu isporuku stranica u 14 sekundi ili manje – za formate do A3 veličine što donosi veću produktivnost u manje vremena.

Kompaktna veličina prihvatljiva je za manje radne prostore, a s povećanom snagom i efikasnosti može zamijeniti uređaje većih dimenzija.

Xerox WorkCentre 5022/5024 dolazi s novim, interaktivnim korisničkim sučeljem kojim je jednostavno upravljati postavkama za reduciranje veličine dokumenata, odabir grafika ili namještanje stranica na jednostrano ili dvostrano ispisivanje.

Novi također pomaže poduzećima u održivosti uz tonere koji su u skladu s najvišim ekološkim standardima.

Xerox WorkCentre 5022/5024 - multifunkcijski pisači malih dimenzija i visoke kvalitete

Cijena i dostpunost
Xerox WorkCentre 5022/5024 multifunkcijski pisači bit će dostupni od kolovoza. Informacije o cijeni moguće je dobiti kod ovlaštenih distributera i prodajnih partnera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.