Xerox: trodimenzionalni pregled prije ispisa

Fotografija članka: Xerox: trodimenzionalni pregled prije ispisa

Istraživanje InfoTrends-a potvrđuje da je trošak pripreme materijala šest puta veći nego trošak njihovog tiskanja. Da bi u tome pomogli, naučnici iz Xerox laboratorija, su razvili softver koji dozvoljava prikaz konačnog izgleda pripremljenih materijala u tri dimenzije prije nego što se oni pošalju na tisak.

Aplikacija omogućava virtualnu pregled gotovog proizvoda i daje njegov prikaz nakon što uzme u obzir težinu, boju, teksturu i uvez medija na kojem se on ispisuje. Jednostavna za korištenje, aplikacija omogućava amaterima da izrađuju nove i interesantne dokumente bez poznavanja tiskarske tehnologije ili terminologije. Profesionalnim korisnicima ona omogućava izbjegavanje grešaka u izradi što eliminira ponovljeni tisak te olakšava proces odobravanja konačnog proizvoda od strane klijenata.

Rob Roleston, menadžer istraživanja u Xerox-ovom centu u Websteru, tvrdi da je aplikacija u još stadiju prototipa te da će ju testirati među korisnicima kako bi utvrdio najbolji način za njezino korištenje.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.