Xerox Travel Scanner 150 – simpatični mali mobilni skener za sve

Fotografija članka: Xerox Travel Scanner 150 – simpatični mali mobilni skener za sve

Poslovni ljudi koji često putuju, a imaju puno papirologije, mogu si olakšati posao na putu, skenirati i dizati dokumente na cloud uz novi Xerox Travel Scanner 150.

Oglas

Xerox Travel Scanner 150 je mali mobilni skener kojeg je predstavio Xerox i sadrži automatsku inteligentnu korekciju slike, uglađen dizajn i lako se povezuje sa skeniranim dokumentima pohranjenim na cloudu.

Integracija Visioneer OneTouch® tehnologije omogućava korisnicima skeniranje na bilo koju „destinaciju“ jednostavnim umetanjem dokumenta u skener. Ovaj jednostavan postupak eliminira višestruke korake koji su inače potrebni da bi se skenirani dokumenti spremili u datoteke. Acuity   softver omogućava izradu savršenih skenova čak i od nesavršenih originala i – samo uz pritisak tipke – skener automatski skenira i diže dokumente na cloud repozitorije (u željenom formatu uključujući i PDF) i to preko free links. Xerox Travel Scanner 150 također uključuje patentiranu AutoLaunch tehnologiju tako da korisnici mogu automatski započeti skeniranje čim je dokument umetnut u skener.

Xerox Travel Scanner 150 veličine je 2” x 1.5” x 12.4”, a teži manje od limenke soka. Može skenirati i pretvarati dokumente u Adobe Portable Document Format (PDF) dokumente koji se mogu jednostavno organizirati, dijeliti i zaštititi. Uz to, ima i opciju za automatsko spremanje svakog skeniranog dokumenta u obliku PDF dokumenta, dok istovremeno čuva i izgled originalnog dokumenta.

Preporučena maloprodajna Cijena Xerox Travel Scanner 150 uređaja iznosi 1.439 kuna, a informacije o dostupnosti moguće je dobiti kod ovlaštenih Xerox distributera u RH – Eurotradea i MSan Grupe. Detaljnije potražite .

Xerox Travel Scanner 150

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.