Xerox razmišlja ekološki – Sustainable Electronics Recycling International

Fotografija članka: Xerox razmišlja ekološki – Sustainable Electronics Recycling International

Xerox je objavio da se pridružio koaliciji SERI – Sustainable Electronics Recycling International, kako bi pomogao u lansiranju programa koji potiče kompanije da odgovorno koriste i recikliraju elektroniku.

Oglas

Podržavajući ovu inicijativu Xerox nastavlja svoju vodeću ulogu u ekologiji kako bi stvorio bolji, zeleniji svijet. Xerox se nalazi među 10 kompanija koje su sklopile partnerstvo sa te podržavaju R2 Leader program.

Briga kompanije Xerox za okoliš traje već dugo, otkada je predstavljen prvi uredski uređaj koji ispisuje dvostrano. Xerox je također prvi kupcima ponudio uredsku opremu s opcijom za čuvanje energije. Danas, Xerox nastavlja s inovacijama za bolji svijet, kreirajući usluge i tehnologije koje imaju manji utjecaj na okoliš, uključujući pametno parkiranje, rješenja za prijevoz te ConnectKey tehnologiju s rješenjima poput Cisco EnergyWise.

Ulaskom u R2 LEADER program, tvrtke se obvezuju za podršku te uzimanje u obzir R2 certifikata kada biraju partnera za recikliranje. Članovi R2, uključujući i Xerox, sada imaju vodeću ulogu u projektima za odgovornu ponovnu upotrebu i recikliranje u cijelom svijetu.

Xerox razmišlja ekološki - Sustainable Electronics Recycling International

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.