Xerox prvi u industriji mjeri utjecaj vašeg ureda na okoliš

Fotografija članka: Xerox prvi u industriji mjeri utjecaj vašeg ureda na okoliš

Korporacija Xerox prva je u industriji predstavila novi dizajniran kako bi korisnicima omogućio uvid u to kako da smanje utjecaj ispisa dokumenata na okoliš i ujedno srežu troškove.

Radi se o novom softveru koji je Xerox razvio kako bi mogao izmjeriti razliku u utjecaju na okoliš boljom organizacijom sustava ispisa dokumenata unutar tvrtki. Kalkulator mjeri poboljšanja s obzirom na uštede u potrošnji energije i papira, te stvaranja čvrstog otpada, otpadnih voda, i onečišćenja zraka stakleničnim plinovima. Ovaj softver korisnicima pruža prvu ocjenu o njihovom ekološkom otisku koji je zasnovan na činjenicama.

‘Ovaj kalkulator pomaže uredima da vide koliko su točno zeleni’ – kaže John Kelly predsjednik Xerox Global Services North America – ‘Dizajnirali samo ga da bude efektivan alat za ocjenu utjecaja na okoliš. On našim klijentima pruža stvarne preporuke za akcije koje će im pomoći u ostvarivanju njihovih ekoloških ciljeva i dati im uvid u uštede i dobiti koje proizlaze iz optimizacije ureda’.

Zeleni kalkulator se oslanja na algoritme i istraživanja o dokumentima kako bi predstavio podatke od cjelokupnom asortimanu uredskih proizvoda od pisača, kopirnih mašina i multifunkcjskih uređaja bez obzira na marku proizvođača.

Pojednostavljeni kalkulator već je dostupan na stranicama gdje radoznali korisnicu mogu pogledati kako Zeleni kalkulator može pomoći njihovim tvrtkama bez obzira na njihovu veličinu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.