Xerox Phaser 6280: uredski pisač u boji po niskoj cijeni

Fotografija članka: Xerox Phaser 6280: uredski pisač u boji po niskoj cijeni

Xerox Phaser 6280: uredski pisač u boji po niskoj cijeni

S početnom cijenom od 3750 kuna plus PDV Phaser 6280 može ispisati 25 stranica u minuti u boji i 30 crno-bijelih stanica, a prva stranica izlazi već u 10 sekundi. Koristeći Emulsion Agregation Toner pisač mikro raspršivanjem štedi na boji dok ispisuje u 600 x 600 x 4 dpi rezoluciji Pantone boje u Adobe Postscript 3.
Osnovni model može ispisati i do 70 000 stranica mjesečno a standardna memorija od 256 MB i procesor od 400 MHz dopuštaju ispise većeg obima.

"Xerox nastavlja razbijati percepciju da je visoka kvaliteta laserskog ispisa u boji dostupna samo tvrtkama s velikim budžetima", izjavio je Ladislav Jonak, Xerox-ov OPB menadžer za distribuciju. "Phaser 6280 je dizajniran za klijente koji žele iskoristite već dokazanu učinkovitost ispisa u boji prilikom ispisa ponuda, računa ili promotivnih materijala".

Spremnik za medije za ‘Phaser 6280 može zaprimiti i do 250 listova papira a jedno punjenje tonera dozvoljava 7000 otisaka crno bijelih stranica i 5900 otisaka u boji.

Novi pisač je kompatibilan sa Microsoft Windows Vista, Mac OS (10 ili više) i nizom Linux sistema, a duplex izvedba pisača, koja je usklađena sa Energy Star standardima, automatski ispisuje obostrano kako bi pomogla korisnicima da smanje količinu otpada i ostvare dodatne uštede.

Xerox Phaser 6280: uredski pisač u boji po niskoj cijeni

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.