Xerox najavio Xerox Print Services za niže troškove manjih i srednjih tvrtki

Racunalo.com foto

Xerox Print Services

Do sada je usluga upravljanja ispisom bila dostupna u svijetu kroz sam Xerox i to isključivo velikim korporacijama poput P&G-ja s kojim je Xerox u veljači potpisao ugovor o upravljanju ispisom na svjetskoj razini vrijedan 200 milijuna dolara.

‘Baš kao i velike korporacije, tvrtke manje i srednje veličine pokušavaju naći načine rezanja troškova – mi smo ti koji snabdijevamo naše prodajne partnere tehnologijom i znanjem koje to omogućava.’ izjavio je Staphen Cronin, predsjednik Xerox Global Services. ‘Kako bi pomogli našim klijentima da bolje upravljaju ispisom pristupili smo im ne diskriminirajući među robnim markama kako bi im mogli dostaviti što bolju vrijednost. Bez obzira na tip ili marke uređaja koji koristite, Xerox Print Services vam može pomoći da srežete troškove, smanjite IT podršku i povećate produktivnost u uredu.’

Hrvatska pionir u pružanju usluge
Usluga upravljanja ispisom za manje i srednje tvrtke kroz partnere je već dostupna u Hrvatskoj i Zapadnoj Europi a u ostatku svijeta, uključujući Sjevernu Ameriku, usluga će biti dostupna tek u trećem kvartalu. Michael Orasin, menadžer istraživanja u Hardcopy Document Software & Services, pri IDC-ju vjeruje da Xerox-ova ponuda manjim i srednjim tvrtkama stvoriti veći interes za tu vrstu usluge a IDC analitičari previđaju da će svjetsko tržište usluga upravljanja ispisom u 2011. godini u svijetu biti vrijedno 21,2 milijarde dolara. Xerox-ovi partneri prolaze edukaciju koja pokriva procjenu, dizajn implementaciju i menadžmenta upravljanja ispisom, a imaju i pristup opremi i potrošnom materijalu drugih proizvođača po pristupačnim cijenama koje će pregovarati Xerox. Partnerima je omogućeno da nude uslugu upravljanja ispisom pod svojim imenom koristeći se treningom, uslugama, potrošnim materijalima, softverom i tehnologijom koju posjeduje Xerox.

U 2008. godini Gartner, Inc., neovisna istraživačka tvrtka pozicionirala je Xerox u ‘Leaders Quadrant’ na području upravljanja ispisom.

Više na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.